vineri, 9 septembrie 2011

O batrana intr-o gara

Cand eram in autogara din Valcea, am vazut o batranica mica si slabuta, care mi-a adus aminte de melodia cantata de Irina Loghin, "O batrana intr-o gara"


Batranica s-a urcat in autobuz si a stat cuminte pe locul ei, pana la un moment dat in timpul drumului, cand a inaintat cateva locuri pana aproape de scaunul soferului. Acolo langa el, a inceput sa-l  tot intrebe despre obiectivele turistice din apropiere. Punea niste intrebari  curioase si putin enervante, dar nu i se parea nimic gresit in asta.  Intreband intai pe unde se ajunge la Ocnele mari, a continuat cu intrebari precum : 'Cat e biletul?, Cand merg microbuze intr-acolo?, Se poate vizita in interior?, Pot sa intru daca nu am masina? Cat e biletul la microbuz?" si multe alte intrebari la care soferul ii raspundea de fiecare data, mai raspicat insa la intrebarile banale.
Chiar m-a mirat faptul ca batranica, se gandea la calatorii la varsta ei. Nu arata prea rau, adica se tinea bine pe picioare, dar totusi mi s-a parut ciudat.


Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

3 comentarii:

  1. Optimista postarea asta, din perspectiva mea. :)
    Pai in fapt cam asta e : doar sa te tii bine pe picioare si bine pe mintea proprie, ca altfel poti calatori la orice varsta, chiar de una singura in caz de forta majora.
    O fi fost matusi-mea batranica asta. :) :)

    RăspundețiȘtergere
  2. am ascultat cu placere melodia, am citit cu interes ce ai scris

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea