luni, 18 iunie 2012

Master Chef din SUA incepe pe 20 iunie de la ora 23:00 pe TLC




Daca te-a facut sa stai in fata televizorului show-ul de televiziune Master Chef Romania, prezentat la ProTV atunci iti va placea sa te uiti si la Master Chef-ul din America. Prima editie a sezonului incepe miercuri 20 iunie de la orele 23:00 pe canalul TLC (cei care au DIGI trebuie sa-l gaseasca in grila).


Celebrul chef Gordon Ramsay revine cu marele succes culinar 'Masterchef'.

După căutări derulate la nivel naţional, 100 dintre cei mai buni bucătari amatori din America - printre care un ofiţer de poliţie, un inginer petrolist, un specialist în decoraţiuni interioare, un operator de motostivuitor, un jucător profesionist de poker, un pianist clasic şi un proprietar de salon de tatuaje - ajung cu avionul la Los Angeles, sperând să devină viitorul "Masterchef" şi să se întoarcă acasă cu marele premiu, care le va schimba viaţa.

Juriul caută prezentări deosebite, arome, originalitate şi creativitate, dar lucrul cel mai important pentru concurenţii care vor să aibă fie şi cea mai mică şansă este să fie cu adevărat însufleţiţi de o imensă pasiune pentru arta culinară.

Începând de miercuri 20 iunie, de la ora 23:00
Sursa:

site TLC

3 comentarii:

  1. o sa urmaresc cu mare interes...asta dc o sa gasesc programul:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut emisiunea mai ales ca mai inveti cateva secrete culinare!! daca o sa gasesc programul o sa urmaresc cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  3. da, si pe mine m-a prins emisiunea asta, desi la inceput ma enerva.
    Nu stiu insa canalul, ca mi-as rupe o ora din zi sa ma uit.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea