joi, 21 iunie 2012

Master Chef US - First issue on TLC


Show-ul de televiziune Master Chef  Statele Unite ale Americii a debutat pe canalul de televiziune TLC miercuri 20  iunie 2012 de la ora 23:00.


Am avut  ocazia sa constat asemanarea show-ului  Master Chef Romania  cu show-ul original, care este una izbitoare. Acelasi format, aceleasi decoruri  si cred ca daca s-ar fi putut ProTV-ul ar fi  adus chiar si aceiasi concurenti din America.
Prima emisiune a durat   o ora cu tot cu calupurile de publicitate si a avut cateva momente inedite, cum ar fi: un   concurent care le-a servit  sushi  celor 3 Sefi dar nu de pe platou sau farfurie ci de pe trupul gol al asistentei sale. Chiar si asa  sefii nu s-au lasat intimidati de  modul de servire si nici impresionati de  gustul preparatului asa ca l-au trimis acasa.  Un alt moment bun a fost al unei  femei de origine scotiana care  i-a  readus unuia dintre sefi  gustul  din copilarie al haggis-ului, un preparat din maruntaiele si sangele unui animal, invelite in stomac. Este un preparat specific  scotian si se aseamana cu  toba noastra, fiind insa ceva mai complex in modul de realizare. In cele din urma  concurenta a primit doua decizii favorabile care i-au adus sortul care-i garanteaza continuarea in competitia Master Chef. Cel mai traznit  participant al primei emisiuni a fost Kevin, un sofer de camion care le-a gatit  sefilor carne de aligator. Desi  aspectul fizic  al concurentului nu prea te indemna sa-i gusti mancarea, cei trei sefi s-au incumetat sa o guste. Cu parul lung valvoi  si cu 2-3 dinti supravietuitori dar cariati si aia, Kevin  le-a aratat  sefilor si tatuajul de pe fesă. In ciuda dezavantajelor de la prima vedere, Kevin a obtinut doi de "DA!" si  merge mai departe in competitie.

Acestea au fost momentele cheie ale primei emisiuni Master Chef care a trecut insa mult prea repede.

4 comentarii:

  1. hm, am citit ce ai spus tu, ca e difuzat in engleza si subtritat si pentru asta mai ca imi parea rau ca nu prind canalul.
    Dar citind aici despre prima editie ... pai e despre gatit sau despre femei goale? Ma rog, show tipic american, subiectul conteaza mai putin, audienta se face prin chestii inedite. :(
    Eu Prefer show-urile mai putin spectaculoase, asa, ca mine. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu daca prind canalul sa urmaresc si eu show-ul americanilor, show-ul din Romania l-am urmarit si mi-a placut.Din spusele tale in articol vad ca si la ei sunt persoane nebune.

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt niste show-uri dragute; ma relaxeaza sa le urmaresc

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte interesanta emisiunea !! as fi vrut si eu o bucatica de carne de croco!!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea