vineri, 15 iunie 2012

New entry




Iata ca participantii la concursuri cantacioase care si-au aratat talentul, au inceput sa scoata pe piata muzicala piesele proprii impreuna cu artistii care i-au indrumat si nu numai.

Iata primul single semnat Valentin Dinu, ploiesteanul care a uimit la Romanii au talent in primul sezon.



Si Dragos Chircu a inregistrat alaturi de Loredana Groza piesa Ochii Din Vis. Dragos Chircu s-a numarat printre participantii prezenti la Vocea Romaniei sezonul 1, show difuzat de ProTV.


De la X factor Romania Diana Hetea a reusit sa se remarce cel mai bine si alaturi de Adrian Sina a lansat un hit ce se aude foarte mult la radio.






4 comentarii:

  1. nu stiam nici una din astea 3, nu aveam nici asteptari, dar am fost curioasa asa ca le-am dat play la toate. Pe rand. :)
    Valentin Dinu ... n-am remarcat decat grafia numelui , a folosit caracterele alea faine cu care e scris de obicei Coca Cola.
    Loredana ... un clip atat de zen pentru ea chiar nu ma asteptam. Noroc ca a avut regizorul grija sa-i filmeze si posteriorul, asa ca stiu ca e ea, chiar daca e blajina rau.
    Ultimul insa ... oribil clip. Dupa primele 10 secunde mi-am intors stomacul pe dos, sa se uite ei la spitale si vanatai daca li se par asa grozave imaginile astea. :(
    p.s. nici cantecele nu mi s-ar parut mai remarcabile.

    RăspundețiȘtergere
  2. mie mi-a placut de valentin dinu, are o voce placuta si mai e si frumusel tare:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie piesa Dianei Hetea mi se pare in trend cu ce se lanseaza azi in Romania, insa nu inteleg care e feturing-ul cu Adrian Sina care nu zice nici macar hmmm.
    Celelalte insa nu m-au atras prea tare in prima auditie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bune concursurile astea de descoperit talente! Asa mai gasesti si valori care nu au bani, sa se afirme!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea