marți, 4 septembrie 2012

Nu ai mai vazut asa ceva!

Noul sezon al emisiunii Un show pacatos, prezentata de Dan Capatos a debutat la data de 3 septembrie 2012 intr-un decor nou si cu un nou invitat permanent in persoana lui Bordea. Pe Bordea il  stim din show-rile de stand up comedy si  de la emisiunea aparte "Jurnal de Bordea" pe care o are la Antena 2.
Prima seara a fost pacatoasa de-a dreptul avandu-l ca invitat pe Nicolae Stan, barbatul care spune ca a fost violat de Luminita Perijoc.
Nicolae Stan povesteste cu naivitatea unui copil  pas cu pas cum a trait  clipele de groaza impletite pe alocuri cu clipe de dorinta si placere de a intretine relatiile sexuale cu  clienta de ocazie, daca s-ar fi putut,  fara  sa fie sub amenintarea cutitului. In scena in care  politistii au intrat in apartamentul Luminitei, aceasta se afla imbracata in "Costumul lui ADAM"dupa cum sustine Nicolae Stan.
(probabil ca facuse schimb cu alt taximetrist caruia ii daduse  costumul EVEI - ma gandesc eu).

Aceasta nu a fost singura perla  scoasa de Nicolae Stan, poate si sub  starea emotiva datorata  aparitiei la TV in fata  intregii tari. In povestea lui Nicolae ne spune  cum sub amenintarea cutitului  si "inconjurat de imprejurari" a trebuit sa se  supuna dorintelor femeii doritoare de senzatii tari. Tot el ne povesteste cum "cheia lui" intra si iesea din "broasca ei" dar ca treaba  nu mergea cum trebuia.

Psiholoagul  invitat in emisiune pentru a-i face o  analiza lui Nicolae, l-a convins pe acesta ca de fapt el nu a fost violat ci agresat sexual, iar acesta se pare ca a inteles, repetand asta de cateva ori.

Iata mai jos cateva  momente din povestea lui Nicolae:


3 comentarii:

  1. Il ador pe Bordea. In ultima vreme nu prea am mai fost la spectacolele lui de stand up comedy dar planuiesc weekendu asta sa ma duc iar. Cred ca ultima oara am fost prin martie si pot sa spun ca am ras cu lacrimi. Capatos a facut o alegere buna cand l-a ales pe Bordea sa ii fie alaturi in noua grila de emisiune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e. Totusi in prima emisiune nu si-a aratat umorul ca nu a prea avut ocazi. E drept ca poate a fost doar asa de acomodare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din greseala aveam tv-ul deschis, pentru ca tocmai din cauza asta nu il deschid. O maxim de balarie, era cred Acces Direct sau ceva de genul si era invitat in emisiune si Vadim Tudor. A fost prima data cand l-am vazut pe Vadim Tudor razand cu o pofta de nu-mi venea sa cred :)). Si a zis o chestie draguta : daca in ziua de azi, pana si barbatii sunt violati de femei frumoase, inseamna ca tara noastra, saraca... Si "violatul" ca : ce ar fi spus politistii, daca eu incercam sa ripostez si o lasam pe jos? Eu un tigan tatuat, a profitat de mine si de barbatia mea si nu as fi fost crezut"

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea