miercuri, 10 octombrie 2012

Fabrica de bere Bergenbier isi deschide portile

Bergenbier anunta Ziua portilor deschise la fabrica din Ploiesti pe data de 13 octombrie 2012.

Sâmbătă, 13 octombrie, deschidem porțile și primim oaspeți în Fabrica Bergenbier din Ploiești!


Vino cu prietenii pentru a trăi o experiență unică, de neuitat! Veți avea ocazia să vedeți cum se produce berea voastră preferată, pas cu pas: de la selectarea celor mai bune ingrediente până la îmbutelierea și încărcarea sticlelor în camioane.


În plus, la fel ca un specialist berar, la finalul turului te invităm la un pahar de Bergenbier rece, așa cum îți place.


Și ca totul să meargă “ca pe roate” îți punem la dispoziție transportul GRATUIT – din oră-n oră, în intervalul 9.00-18.00 – punct de plecare vizavi de stația de autobuz CORECO, Halele Centrale.


Anuntă-ți prietenii și haideți în Fabrica Bergenbier!


Prietenii știu de ce!

Fie ca esti bautor de bere fie ca urasti aceasta bautura, eu cred ca aceasta este o ocazie buna de a asista la procesul fabricarii acestei bauturi. Anul trecut eu am participat la o asemenea prezentare din partea Bergenbier si am fost foarte mutumit de ceea ce am vazut.

3 comentarii:

  1. Ohohooo, imi place berea :D! Daca transportul e gratuit, berea ( in cantitati industriale) e tot gratuita ? >:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Aditza, vreau sa te recomand unui blogger care cauta alti bloggeri pe care sa ii implice in diverse campanii. Sa dai o bere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte buna initiativa. In tot Vestul Europei poti vizita orice fabrica, de la fabrici de bere, la fabrici de detergent sau de sampon. Chiar as fi curios sa vad cum arata interiorul fabricii Bergenbier.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea