miercuri, 3 octombrie 2012

Perioada buna pentru mine

Dacă  anunţam acum două săptămâni că am avut o activitate mai mare care a lăsat câteva urme în blogosfera prahoveană, acum pot scrie despre alte câteva lucrui care mi s-au întâmplat între timp. Înainte de asta vreau să le mulţumesc celor ce mi-au oferit feedback, fiindcă nu îi pot trece cu vederea. Şi datorită lor am mai crescut puţin în online şi am fost motivat să mă implic în mai multe acţiuni.

  • 22 septembrie - Am mers pe jos  pe distanţa dintre oraşele Ploieşti şi Bucureşti.
Încă mă simt mândru de faptul că am mers alături de John Cristea #spreBucuresti şi am început să scriu despre asta pe blogul meu, mai în detaliu, despre cum am trăit eu această experienţă. Vor mai fi câteva  postări pe această temă, sper eu cât mai curând.

  • 23 septembrie - Am participat la acţiunea realizată de Lucian Vasile "La pas prin trecutul ploieştilor"
După o refacere miraculoasă, după o zi în care am mers 11 ore, am găsit mai multe resurse decât mă gândeam vreodată că pot găsi în corpul meu după un asemenea test de rezistenţă. Astfel am putut participa alături de mai mulţi oameni la turul istoric realizat de Lucian Vasile prin centrul oraşului Ploieşti. Turul a constat în principal în descrierea istoriei caselor vechi din Ploieşti cât şi a oamenilor remarcabili care le-au locuit, proiectat sau construit. Despre asta am scris aici.

  • 23 septembrie - Am participat la preselecţiile Asesoft Junior
În a doua zi de preselecţii ale proiectului Asesoft Junior, am mers să văd atmosfera viitoarelor talente ale baschetului românesc. Spun asta pentru că trag speranţă că Asesoft Junior va creşte viitorii campioni  din România în această disciplină. Despre aceste preselecţii mi-am dat cu părerea aici.

  • 24 septembrie - Am scris primul articol pe pagina oficiala Asesoft Junior
Interesul prezentat de mine pentru baschet mi-a adus ocazia de a scrie pentru proiectul Asesot Junior. Deşi cele mai multe dintre articolele mele referitoare la baschet, de pe blogul personal, au rămas necomentate, am continuat să scriu despre această disciplină. Iată că în cele din urmă am fost observat de cineva şi mi s-a propus să scriu pentru proiectul Asesoft Junior. Primul meu articol poate fi citit aici.

  • 25-30 septembrie - Am primit alte oferte de a scrie articole.
Activitatea din ultima vreme mi-a adus o vizibilitate mai bună, în ceea ce priveşte blogul meu fie el personal şi neprofesionist. În ceea ce mă priveşte pe mine ca om şi prezenţa mea în spaţiul online am avut  iar de caştigat. Mi s-a propus să scriu pentru alte două site-uri în afară de Asesoft Junior şi am fost contactat pentru a scrie un advertorial. Am dat curs ofertelor şi acum sper că va fi tot mai lungă colaborarea.

  • 1 octombrie - A început concursul SuperBlog2012



M-am înscris în această competiţie încă din a doua zi de înscrieri. O aşteptam cu drag şi este pentru al doilea an când particip. Ştiu că unii vor spune că nu merită să faci atâta reclamă unor companii care asta urmăresc, dar pentru mine competiţia alături de peste 250 de bloggeri înseamnă mai mult decât un posibil premiu câştigat. Însemnă recunoaşterea pe care mi-o împărtăşesc alţi oameni referitor la stilul meu de abordare al unor teme. Nu înseamnă o diplomă de Superblogger, ci meritul de a scrie mai bine decât alţii. Faţă de câţi oameni înscrişi în această competiţie voi scrie mai bine, asta rămâne de văzut. Anul trecut am terminat pe locul 44 din circa 280 de participanţi. 

  • 3 octombrie - Am început un curs de ospătari
Dacă nu am avut succes cu angajarea cu normă întreagă la vreo firmă, am decis că nu ar fi rău să fac un curs. Fie că mă voi angaja sau nu cândva pe poziţia de ospătar, noţiunile pe care deja am început să le acumulez încă din prima zi probabil îmi vor prinde bine la un moment dat. Dacă nu, vor rămâne cel puţin în cultura generală şi probabil în deprinderea de a duce 3 farfurii pe braţ în acelaşi timp.


Un comentariu:

Spune-ti parerea