joi, 11 octombrie 2012

Articole vestimentare de la Real Hypermarket sub marca Designers

În oameni stau ascunse de regulă dorinţe  pe care nu au ocazia de-a lungul vieţii să le pună în aplicare. Unii şi-ar dori să urce pe scenă şi să cânte, iar publicul să le aprecieze prestaţia, fie că a fost una de succes, fie ca nu a fost. Alţii şi-ar dori să fie piloţi de curse, sportivi de succes, actori sau  prezentatori TV. Femeile în special visează să devină creatoare de modă şi multe deseneaza mai ales la vârste fragede modele de rochii, bluze şi alte ţinute. Ei bine şi eu am această dorinţă de a-mi crea singur hainele pe hârtie şi croitotul personal să mi le transpună  în obiecte vestimentare cât mai originale. Dar fiindcă nu îmi permit un croitor personal şi nici să-mi croiesc singur hainele nu ştiu, pot fi cel puţin stilistul personal.Şi pe deasupra nici să desenez nu ştiu.
Aşa că mi-am imaginat cam cum mi-ar sta mie îmbrăcat cu anumite articole vestimentare din catalogul fashion editia de toamnă al hypermarket-ului Real. Mai exact din marca proprie Real Hypermarket, care a fost lansata sub numele de Designers. Şi imaginându-mi rând pe rând cum mi-ar sta îmbrăcat în ţinutele prezentate în catalog, am ajuns la un moment dat să-mi dau seama că articolele vestimentare marca Designers nu sunt ieşite din comun. Nu sunt cele mai minunate  şi nici cele mai potrivite pentru oamenii care se îmbracă special zi de zi. Sunt pur şi simplu articole obişnuite de îmbracăminte, concepute în primul rând pentru a ne feri corpul de intemperii şi pentru a ne ascunde goliciunea de ochii celorlalţi. Sunt articole vestimentare la preţuri accesibile buzunarului  omului de rând din România şi articole obişnuite, care puse unele lângă altele pe un manechin, dau un aspect de bun gust la un preţ accesibil. Aşadar ceea ce pare să le facă speciale este tocmai stilistul din spatele rafturilor, cel care asortează hainele între ele, chiar dacă acestea nu sunt printre cele mai la modă obiecte vestimentare.
Aşadar să-i dăm Cezarului ce e al Cezarului, să lăsăm  oamenii care au făcut o şcoală în acest sens să ne sugereze cum să ne îmbrăcăm, iar noi să cumpărăm numai dacă ni se pare pe gustul nostru şi pe mărimea noastră.

Dacă răsfoiţi cumva acest catalog  cu articole vestimentare marca Designers, este posibil să-mi daţi dreptate în privinţa prezentării de bun gust a articolelor, care par şi chiar sunt extrem de bine asortate, astfel încât ne uşurează timpul alocat achiziţionării unui rând întreg de haine. Sugestia contează mult, iar dacă nu ne place, suntem liberi să facem orice alte combinaţii între aceste articole vestimentare.

Acest articol participă la concursul SuperBlog2012.

9 comentarii:

  1. sa stii ca dincolo de stilist, mai este si persoana ce le poarta care poate face din haine obisnuinte niste tinute frumoase.
    Mie de pilda chiar mi-au placut 2 rochite din catalogul asta Real, dar sunt mai scurte decat imi permit eu sa port (si prin urmare nici nu m-ar avantaja). Dar imi plac.

    RăspundețiȘtergere
  2. real este un magazin foarte bun in acest domeniu. Eu din real imi iau majoritatea hainelor..sunt foarte accesibile ca pret si au o gama variata

    RăspundețiȘtergere
  3. In mod surprinzator, la Real chiar poti gasi haine simple de bun-gust. Dar din pacate, nu prea au o paleta prea mare de marimi. Intr-un fel e de asteptat, ca doar nu e magazin de haine, dar ar fi bine sa aiba cateva modele cu numere mai mari.

    RăspundețiȘtergere
  4. Omul face haina. Daca te simti bine, vei arata bine iar cu hainutele clasice nu prea poti sa dai gres.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai referitor la haina, cred ca e borba de atitudine aici si cred ca atunci cand arunci ceva pe tine la nimereala si nu incerci foarte mult, iese cel mai bine...

    RăspundețiȘtergere
  6. parca ma bate gandul sa merg maine sa vad vestimentatia in mod real la << real>>, poate ma aleg cu o tinuta de toamna pe cinste .

    RăspundețiȘtergere
  7. important este sa te simti bine... si vei arata bine

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea