marți, 2 septembrie 2014

Bilete puse in vanzare de Asesoft pentru Eurocup


Asesoft Ploiesti va disputa pe plan extern cel putin 5 meciuri pe teren propriu in Eurocup, a doua  competitie europeana intercluburi din baschet. Daca se va califica mai departe vor fi mai multe meciuri, dar pana atunci ploiestenii trebuie sa fie mandri ca echipa lor ii va reprezenta in Europa la un nivel destul de inalt. In acest sens pagina oficiala a echipei CSU Asesoft a dat urmatoarea stire:
Pentru al doilea an consecutiv, cea mai buna echipa de baschet din Romania, CSU Asesoft Ploiesti, participa in Eurocup! In formatul actual, doar 36 de echipe au fost invitate sa participe in aceasta competitie exclusivista, organizata de Euroliga! CSU Asesoft s-a batut pentru 4 wild carduri cu 21 de echipe si va juca in Sala Olimpia cel putin 5 meciuri in sezonul regulat! Grupa preliminara este formata din 6 echipe, iar primele 4 se califica in Top 32! Intrucat CSU Asesoft s-a aliniat programului de ticketing al Eurocup, cu ajutorul Eventim, suporterilor li se propun mai multe variante de pachete:
Regular Season “Best 5″ – 5 meciuri acasa – valabil pentru 1 persoana
Pachet Cuplu “Love and Basketball” – valabil pentru 2 persoane
Pachet Familie “One Team, one Family” – valabil pentru 4 persoane
Pachet Firme “All 4 Asesoft” – 10 persoane
Sursa: csuasesoft.ro

Acestea fiind spuse, mergem la Sala Sporturilor Olimpia cu ganduri mari si plini de speranta ca vom castiga macar meciurile de acasa. Investitiile la echipa au fost mari si speram ca si performantele sa fie pe masura. Impreuna suntem puternici! Hai Asesoft Ploiesti!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea