sâmbătă, 27 septembrie 2014

Alegeri cu cap

Piesele auto, precum aproape orice obiect/articol cumparat, se gasesc in magazine de nisa si nu numai, care percep comisioane destul de diferite. Astfel noi cumparatorii trebuie sa avem grija ca atunci cand facem achizitii pentru masina sa luam in calcul o serie de criterii pentru a nu risca sa ne luam teapa. Urmatoarele sfaturi ii vizeaza mai ales pe cei carora vantul le cam bate prin buzunare si portofele iar pe carduri au de obicei sume negative. Cu alte cuvinte, aviz celor ce stau cu banii la limita de pe o luna pe alta. Iata ce va recomand atunci cand cumparati piese auto sau alte bunuri:


  • Consultati preturile pieselor auto din magazinele din orasul in care va aflati
  • Consultati preturile pieselor auto din magazinele online
  • Verificati magazinele online de incredere
  • Verificati politica de retur 
  • Comparati preturile
  • Comparati garantiile si celelalte beneficii oferite (conditiile de livrare/garantie)
  • Cereti chitanta/factura pentru orice achizitie
  • Interesati-va de posibilele promotii din magazine indiferent ca sunt magazine clasice sau online
  • Alegeti calitatea inaintea pretului
  • Interesati-va pe forumuri si aflati pareri despre piesele pe care doriti sa le achizitionati. Cantariti-le bine si verificati-le din nou. Nu toata lumea care-si da cu parerea pe internet se si pricepe intr-adevar.

Piese Auto - MotorVip


Ultima reglementare a codului rutier spune ca soferii trebuie sa se asigure ca pasagerii cu varste mai mici de trei ani poarta centuri de siguranta pe locurile destinate acestora, iar bebelusii trebuie sa fie transportati in scaune speciale si omologate. Asadar piesele auto trebuie alese si in functie de masura in care acestea nu incalca legea. Trebuie sa ne asiguram ca acestea sunt omologate sau cel putin permise de lege. Desigur ca pe aceasta tema se poate vorbi mult pentru ca depinde modelul de autoturism detinut si piesele pentru fiecare in parte.

In calitate de soferi trebuie sa ne asiguram de cunoasterea si respectarea regulamentelor stabilite de codul rutier. 

Revenind la calitatea pieselor auto, este bine de stiut ca in primul rand calitatea trebuie sa primeze. De acest fapt trebuie sa tinem cont pentru siguranta dar si pentru bugetul personal. Se spune ca romanul estre prea sarac pentru a cumpara ieftin. Este cat se poate de adevarat. Piesele auto pot costa mai mult uneori, dar pot avea o durabilitate de cateva ori mai lunga decat a celor ieftine. De aceea raportul calitate pret nu trebuie sa fie intocmai unul just intotdeauna, dar pretul mai mare ne garanteaza cumva ca respectivul articol prezinta o incredere mai mare si astfel poate fi mai sigur si ne poate tine mai multa vreme.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea