sâmbătă, 13 iunie 2009

Ce geanta mea vrei? E la moda!

M-am gandit mult cum ar fi sa fac o geanta inedita care sa aibe aceleasi utilizari ca "gentutele" care au aparut vara trecuta si care se poarta pe incheietura mainii, sau aproape spre jumatatea bratului, in functie de greutatea ei. Am ajuns la cea mai buna solutie, improvizand ceva vechi, care are un iz de vremuri trecute si de viata la tara. Precum vedeti in desenul de mai jos manechinul poarta cea mai noua geanta marca "Bionatura" p marca noua pe piata romaneasca si cu raspandire rapida pe piata de profil. Liniile nemaiintalnite pana acum decat in oglinzile circulare si in vasele lacuite dau o alura unica, urmand tendintele unice ale fiecarui anotimp. Este o geanta sport daca vreti, care poate fi purtata zi de zi in mai multe momente ale zilei si pentru mai multe ocazii. Desigur pretul nu este foarte mare desi materialul din care este facuta a suferit multe transformari pentru a fi cat mai ecologic.

Indicatii: a se purta numai pe incheietura mainii. Cand obositi schimbati mana. Daca doriti sa scapati un moment de ea o puteti lasa jos, partea inferioara a gentii avand o dubla functie: de protectie respectiv de sustinere-asezare.

Acestea fiind spuse bucurati-va de noua inventie la un pret avantajos. Pentru comenzi va rugam sunati la numarul de telefon 0723367469.

3 comentarii:

  1. vreaau si eu 100 bucati,k?
    dar pline cu bere:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Da da si eu vreau tot cu bere. Dar ma multumesc cu una singura. Momentan. Plata? Ce plata? Hai La Multi Ani, sa traiesti 1.000 de ani. Stiu eu ca a fost ziua ta, sau urmeaza sa fie anul asta. Asa ca faci cinste ;)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea