miercuri, 10 iunie 2009

Chestii nashpa!

Am eu impresia sau sunt unele fete proaste? Am vazut o gramada de fete foarte frumoase, fara fard si fara alte ajustari, frumoase de la natura dar care se uratesc din dorinta de a fi mult mai sexi sau mult mai interesante. Am sa va dau cateva exemple:
1. Cercei in nas- Fata e foarte frumoasa desi nu prea are sani, dar la fata este ok. Dar si-a pus o prostie d-aia in nas care-i strica frumusetea mai degraba decat sa i-o intregeasca. Sfatul meu pentru ea e sa-si puna silicoane.
2. Machiaj nepotrivit/neprofesionist- Revin la vechea problema. Nu-mi plac fetele machiate, daramite cele care nici macar nu stiu sa se macheze. Fondul de ten neintins bine arata un ten brazdat. Tusul neaplicat corespunzator da o forma varza ochilor. Culorile stridente ale fardurilor atrag atentia si comentariile acide "ia uite-o si pe asta!" Sfatul meu pentru ele: lasati-o mai moale cu machiajul, sau duceti-va la salon sa va macheze profesionist
3. Tatuaje. Ar fi ok sa ai un tatuaj, dar ma gandesc cu greata cum se vede un tatuaj pe o piele zbarcita. Deja imi vine sa vars
4. Gauri in urechi prea multe. Cea mai noua...azi am vazut un ac de siguranta in urechea unei fete. Nimic foarte ciudat pana aici ca mai vazusem asa ceva, numai ca acest ac de siguranta era putin cam ruginit, de parca a fost prins de gaica de la pantalonii bunicului, iar bunica a uitat sa-l scoata cand l-a spalat. A ruginit putin si nepoata ca sa nu cumpere unul nou l-a luat pe acela spre refolosire. Un accesoriu de rahat.
5. Stilul de viata - fumat excesiv care ingalbeneste dintii, impute hainele si usuca pielea ca sa nu mai vorbesc de tusea provocata la fiecare tigara si de tusea deranjanta din fiecare dimineata. De droguri nu mai vorbesc. Daca te droghezi, bei mult sau fumezi mult esti o fata foarte sexi si foarte cool. Asadar da-i inainte cu tupeu.

3 comentarii:

  1. acum depinde si de personalitatea fiecareia :) de exemplu la unele poat arata f frumos multe pierceuri in ureche. la fel si in nas.
    in legatura cu machiajul si stilul de viata sunt de acord.
    cu tatuajele in schimb ... uhhm .. parerea mea e ca trebuie sa te gandesti bine inainte sa-ti faci unul. eu de exemplu nu mi'as face niciodata un tatuaj mare sau vizibil .. sau intr'un loc unde peste multi ani o sa arata f aiurea datorita transformarii corpului. de exemplu, cred ca pe spate sus, pe coloana este un loc cat de cat potrivit. pe sani, mana .. mi se pare aiurea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mare dreptate ai. Am avut si eu o prietena care nu iesea nici pana la paine fara sa se fardeze, machieze si sa isi dea cu tot soiul de pudre pe fata. Si dupa ceva timp, ce crezi? Sa iritat, i sa facut pielea fetei foarte aspra, rigida. A zis ca nu se mai machiaza in viata ei. Da de unde. Nici nu sa vindecat bine pielea fetei, si sa machiat iar. Eu i-am tot zis sa nu se mai macheze si faze de genu asta, si ea tot stramba din nas. Deci iti spun. Arata mult mult mai bine nemachiata decat machiata. Mai nou am auzit ca vrea sa isi faca si un tatuaj si sa isi puna si un pierce in nas parca. Ma intreb cum naiba va arata. Bine ca nu mai am nici o treaba cu ea.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea