duminică, 24 octombrie 2010

Parerea mea despre OZN-uri

Se spune ca daca ai credinta in Dumnezeu nu trebuie sa crezi in reincarnare, in alti Creatori sau in alte lumi extraterestre. Ei bine credinta mea exista si chiar daca nu o cultiv atat de tare, am un argument care pentru mine sta inca in picioare si care ma face sa cred in continuare in Dumnezeu si anume acela al transformarii apei de la robinet in apa sfintita. Da! Acesta este cel mai puternic motiv care ma face sa credca exista o divinitate care face posibil acest lucru, care prin puterea Lui sfinteste apa, care altminteri si-ar strica considerabil gustul in mai putin de 30 de zile daca ar fi inchisa ermetic intr-o sticla oarecare. Si ca contraargument ca nu este o pacaleala la mijloc sau un truc al preotilor, am motivul cum ca s-ar fi gasit unul din toti preotii mincinosi, sau cei homosexuali, sau sadisti sau ce natii de preoti care incalca legea Cartii sfinte, sa spuna care ar fi metoda prin care apa se conserva atat de bine. Pana cand acest lucru nu va fi dovedit a fi mincinos, credinta mea intr-o divinitate, nu va fi rascolita. Acum ca am explicat de ce cred eu ca exista un Creator, voi explica si de ce cred ca exista extraterestrii. Ideea mea vine de la crezul propriu si anume acela ca intr-un univers deocamdata (inca nu s-a stabilit limitele lui) nemarginit, nu se poate sa fie numai un loc in care sa existe viata. Si poate par absurd dar crezul meu ca exista forme de viata departe de noi sau poate mai aproape decat se crede, trece chiar si peste ceea ce spun specialistii in acest domeniu, in sensul ca nu cred ca apa, oxigenul si carbonul stau exclusiv la baza vietii in univers, ci sunt doar niste elemente existentiale pentru a sustine viata pe Pamant. Poate ca intr-un alt coltisor al Universului, poate undeva unde nici nu ar fi nevoie de o planeta, traiesc niste fiinte care nu au nevoie de aceste elemente pentru a trai, vidul fiind spatiul propice pentru existenta lor. Poate ca noi suntem fiintele cele avansate si datorita acestui lucru avem atatea criterii si elemente fara de care nu putem trai. Cred ca exista si viata mai simpla decat aceasta si acum ma leg putin de descoperirile cercetatorilor care au trimis in spatiu insecte, fiinte simple de pe Pamant care, expuse la radiatii si la conditiile arige ale spatiului cosmic, au reusit sa supravietuiasca o perioada de timp. Deci la urma urmei se poate sa existe si fiinte mai simple decat noi fiintele complexe si avansate. Am atins si punctul acesta destul de sensibil si poate incredibil pentru unii, iar acum imi voi expune parerea despre OZN-uri, care ma gandesc ca ar putea fi simple confuzii cu obiectele pamantesti sau interpretari gresite ale oamenilor.
Pornind de la definizia OZN-ului, mai degraba de la insemnatatea acestei prescurtari, ne dam seama cu precadere ca nu O,Z si N nu semnifica altceva decat O-biect, Z-burator si N-eidentificat. Cu alte cuvinte un obiect care se afla (de obicei) in aer si care datorita imprejurarilor sau aparitiilor de scurta sau foarte scurta durata, nu poate fi identificat.
De-a lungul timpului, foamea mea pentru articolele de acest gen a tot crescut, iar convingerea mea ca suntem vizitati de vreo civilizatie extraterestra a crescut semnificativ. Este doar parerea mea, neinfluentata de parerile altora si inspirata oarecum din articolele lansate de NASA in special si filmuletele cu OZN-uri aparute din ce in ce mai des pe youtube si la TV. Momentan aceasta parere nu o voi schimba in a nega existenta vizitatorilor, decat in cazul in care se va demonstra ca ultimele aparitii ciudate de pe cerul din jurul Texasului si de pe cerul New York-ului (aparitii identice, una in timpul zilei cealalta in timpul noptii) nu vor fi catalogate decat "simple" inventii pamantene de spionaj.
In concluzie cred ca extraterestrii exista, la fel cu sunt convins ca OZN-urile exista. (orice obiect zburator care nu poate fi identificat se numeste OZN).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea