joi, 22 martie 2012

Petrolul-Chiajna 3-4 dupa un joc bun facut de echipa gazarilor

Etapa intermediară din Ligă 1 din această săptămână a adus Petrolului Ploieşti primul meci cu fani de după suspendarea suferită anul trecut în urma meciului cu Steaua. Atunci un huligan a intrat pe teren şi l-a lovit cu pumnul în cap pe jucătorul Stelei, Galamaz. În urma acestui incident stadionul Petrolului a fost  suspendat 5 etape, echipa jucând fără spectatori  5 meciuri consecutive acasă. Totuşi la memoriile depuse de conducerea clubului către federaţie, s-a acceptat accesul în tribune pentru femei şi copii, după modelul turc.  În această săptămână ispăşirea pedepsei a luat sfârşit şi galeria s-a întors în tribune. Deşi a fost  o zi lucrătoare. Tribunele s-au umplut în proporţie de peste 80%. În teren echipa gazdă a făcut spectacol şi a stat la conducerea meciului atât pe teren cât şi pe tabelă până în minutul 84 când scorul era de 3-1 în favoarea Petrolului.

Finalul a aparţinut însă oaspetilor (Concordia Chiajna)
care nu numai că cu reuşit egalarea pe final de meci, dar şi-au atribuit toate cele 3 puncte puse la bătaie, în al doilea minut de prelungiri, pe fondul "DEMISIEI" cerute de suporteri, încă de la egalare. Petrolul pierde 3 puncte preţioase într-un final de foc şi are mult de muncă pentru a evita retrogradarea.

Într-o notă personală, mă declar scârbit de o galerie a Petrolului care strigă "demisia" după un meci bun făcut de echipă, de fapt după câteva meciuri bune făcute de echipă, care ne arată că se pot aduce puncte. În această zi neşansa a fost de partea noastră, dar meciul bun făcut până în minutul 84 nu ar trebui trecut cu vederea. Cu aşa suporteri, cred că era mai bine să se menţină suspendarea.

Iata in videoclipul urmator atitudinea  suporterilor cand echipa era in avantaj:




Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea