duminică, 11 martie 2012

Toata lumea vrea ca Phineas si Izabela sa se sarute

In desenele animate Phineas si Ferb, cea mai  dorita relatie este cea dintre Phineas si Izabela, dar ea nu se concretizeaza deloc din cauza  ca Phineas nu pare  interesat de acest lucru. Totusi acet lucru se intampla in lung metrajul Phineas si Ferb in a doua dimensiune cand  regizorii  se indura  de dragostea neimpartasita a Izabelei pentru Phineas si ii ofera acesteia un moment numai al ei. Totusi  eu nu raman impacat cu gandul ca Izabela nu  are parte de o relatie cu Phineas din moment ce este atat de draguta. Dar nu te poti pune cu regizorul care l-a creat pe Phineas cu asa un caracter, de nu  isi da seama ce-i acela "dragut" nici macar daca l-ar musca de deget.
Iata in  videoclipul de mai jos cum au modificat  fanii din Spania scena singurului sarut real dintre cei doi (si acela  fiind fara acordul lui phineas)




 In cazul in care  nu v-ati dat seama, parodia a fost realizata prin  sarutul lung  care a inceput ziua si  a durat peste noapte, si abia dupa ce a cantat cocosul s-a terminat, si deasemenea prin insertia dame más pe coloana sonora atribuita Izabelei, care intr-o traducere si adaptare  ar insemna "Mai vreau!"
Nu numai fanii din Spania au realizat astfel de filmulete, ci  in toata lumea au fost realizate filmulete  care evidentiaza dorinta  publicului de a se concretiza iubirea Izabelei pentru Phineas.


Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea