sâmbătă, 17 martie 2012

Rezultate din baschet 16 martie 2012

Source photos
Ieri au avut  loc mai multe  meciuri de baschet de pe continentul asiatic, din cateva campionate pe care le urmaresc.Fetele de la Shinhan S'Birds au reusit victoria si s-au calificat in runda urmatoare, dupa ce au invins si in meciul al doilea echipa  Samsung  Bichumi,  intr-un meci cu multe rasturnari de situatie. Scorul final a fost 73-72 pentru Shinhan care are timp destul pentru a pregati finala.
Tot in Coreea de sud, dar in  campionatul masculin  de baschet Busan si Incheon au oferit un meci spectaculos. Inaintea startului scorul general era de 2-2, asadar era un meci de care pe care. Si chiar asa  a si fost. Busan a condus insa la o diferenta considerabila in prima repriza, dar jocul excelent al oaspetilor a facut ca  meciul sa ajunga in prelungiri. Busan a revenit la conducere pana in ultimul minut de prelungiri, cand au gresit inexplicabil si au fost egalati din nou, meciul mergand astfel intr-o repriza suplimentara de prelungiri.  Busan s-a aparat mai bine de aceasta data si au reusit victoria la 6 puncte diferenta scor 98-92. Busan merge mai departe  in semifinale si va intalni  echipa calificata direct in semifinale Anyang.
PBA cup a oferit doua meciuri care pe cate de echilibrate pareau, pe atat de dezechilibrate au devenit.
B-Meg Llamados s-a impus clar si lejer in fata   echipei Alaska Aces care au reusit doar 75 de puncte inscrise, in timp ce au primit 90.
Al doilea meci al zilei din Filipine a  adus  un meci de senzatie practicat mai ales de Rain or Shine in confruntarea cu Air21 Express. Rain or Shine au reusit  sa treaca la scor de  echipa  Air21 dupa un ultim sfert in care au dat peste cap numaratoarea, inscriind 35 de puncte.  Scorul final  a fost 113-83 si diferenta de 30 de puncte ar trebui sa ridice mari semne de intrebare  echipei Air 21 care au 3 victorii si tot atatea infrangeri din 6 meciuri.

In Australia  s-a disputat un meci  mult prea dezechilibrat. desi se intalneau ocupantele locului 2 si 4 din campionat. In meciul  Perth - Townsville gazdele au facut legea si au reusit sa inscrie 101 puncte primind numai 66.




Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

Un comentariu:

Spune-ti parerea