marți, 3 aprilie 2012

Am tinut si eu Earth Hour

Proiectul Ora Pamantului  a luat amploare in ultimii ani, iar mie mi se  pare un lucru bun, chiar daca unii considera asta o prostie. Ba mai mult, mi-ar placea ca aceasta ora  sa se multiplice si sa acordam Terrei o zi intreaga  de  atentie, distribuita   de-a lungul unui an. Am putea ca la fiecare inceput de luna si la fiecare  jumatate a lunii sa tinem cate o ora cu planeta noastra care  ne suporta tot mai greu. Ar conta mult  la nivel mondial. Momentan  avem  o singura ora pe an grija de Pamant  iar atunci poate  fii suprapusa acea ora cu un eveniment pe care nu-l putem pierde, sau nu ne dorim sa-l pierdem.
Sursa poza
Anul acesta eu am tinut Earth Hour  desi  as fi avut la ce sa ma uit la televizor la acea ora, sau ce sa fac la calculator la acea ora. Si chiar daca nu  preferam sa  ma bag la somn mai devreme, tot as  fi facut  cumva sa nu  mai aprind televizorul sau calculatorul asa cum fac intr-o zi obisnuita la acea ora. De pilda as fi putut merge in  alta camera la alt televizor, care era deja aprins de cineva care nu tinea Ora Pamantului. Tot   era ceva decat nimic.



Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

2 comentarii:

  1. eu nu mai tin ora pamantului ca am tinut-o toata iarna datorita ENEL; mereu ne luau curentu' seara cate 2 ore :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar fi bine daca ar tine cat mai multi din tara,lume, ca sa aiba efect, dar eu nu prea cred ca au tinut multi oameni, e mai multa propaganda.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea