duminică, 8 aprilie 2012

Liga campionilor la handbal feminin s-a terminat pentru Romania

Meciul retur de semifinala a ligii campionilor la handbal feminin a prins pe picior gresit o echipa romaneasca tematoare. Fetele de la Oltchim Ramnicu Valcea  mergeau in sala unguroaicelor de la Gyor cu un avans de 4 goluri obtinute in meciul tur pe teren propriu. Declaratiile dinaintea meciului au fost foarte defensive si asta  poate afecta cumva moralul  unei echipe. Nu stiu care a fost motivul, dar pierderea calificarii in finala a venit in cele din urma. Daca stam sa dam timpul inapoi vom vedea ca  cele 4 goluri  avans chiar nu au fost de ajuns in fata unei echipe cu moral fantastic pe teren propriu. Inca o data se arata ca in sport  avantajul terenului propriu face minuni  indiferent de valoarea echipei.  Si totusi  fetele de la Oltchim incepusera meciul  bine. Au condus cu 2-1 si cam atat. S-au vazut conduse la 42 in minutul 6 iar  cateva minute mai tarziu scorul avea sa devina egal 6-6. Acesta era  ultimul scor  de egalitate al meciului, unguroaicele reusind apoi  sa preia conducerea si sa se distanteze la pauza la 7 goluri. Dupa 19-12 la pauza in favoarea unguroaicelor,  romancele noastre nu s-au trezit si  au reusit sa inscrie tarziu primul gol din a doua repriza. Cu un joc  destul de slab practicat de ambele echipe in a doua repriza,  meciul s-a terminat 31-23 iar cele 11 puncte marcate de romance in cea de-a doua repriza nu au fost nici pe aproape suficiente pentru a aduce calificarea. 
Ramane insa un parcurs bun  pana aici, pana in semifinalele celei mai importante competitii la nivelul cluburilor din handbalul feminin, un sport in care  investitiile  sunt  infinit mai mici decat in fotbal, dar  reusitele  mult mai mari. 
Sursa : http://www.exclusivnews.ro




Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

Un comentariu:

  1. Chiar daca nu s-au calificat eu sunt cu sufletul alaturi de fetele de la Otchim. Sunt niste sportive minunate si poate daca s-ar pune accet pe hadbal cum se pune pe fotbal cu siguranta am avea niste rezultate spectaculoase. Nu-i nimic fetelor cu siguranta sunteti niste ambasadoare minunate pentru Romania.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea