marți, 16 decembrie 2014

Din nou in direct la Prahova TV

Pe 16 decembrie 2014 voi ajunge din nou la tv intr-o emisiune live. Generatia lui John va incepe de la ora 17:30 si va prezenta proiectul bloggerilor prahoveni, prin care se incearca strangerea de fonduri pentru un caz umanitar. Avem de ajutat o familie din comuna Plopu, a carei case a ars in intregime in ziua de Florii.


Au petrecut Pastele pe unde au apucat iar acum Craciunul bate la usa, numai ca nu este atat de calduros ca in alti ani pentru familia Licu, care numara 14 membri. 11 copii ai acestei familii au nevoie de ajutorul nostru si au nevoie de caldura sarbatorilor de iarna mai mult ca oricand.

Emisiunea este transmisa in direct pe internet http://prahovatv.ro/index.php si la Prahova TV. Incercam sa facem actiunea noastra cunoscuta si sa strangem astfel cat mai multi bani.

Proiectul este destul de simplu. Nu cerem bani degeaba ci oferim cate o bautura calda, o prajitura sau orice alte produse comecializeaza cafeneaua Glorya Jean's Coffees din Afi Palace Ploiesti. Toti banii obtinuti pe aceste produse, in ziua de 18 decembrie orele 11:00-20:00, vor merge catre cazul prezentat.

Campania se numeste: O cafea = O fapta buna de Craciun!

Va asteptam la cafea!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea