vineri, 9 octombrie 2015

Poveste cu Gerovital Tratament Expert

Întrebare de 100 de puncte:

Știe cineva din ce operă literară face parte următorul fragment?

Trecând mâna prin părul ei blond și delicat la atingere i se păru că atinge un înger. Își închise ochii și încercă să viseze. Lângă el dormea un înger cu părul blond dar el își dorea mai mult de atât. Dorea să fie parte dintr-o poveste. Așa că își lipi pleoapele și se cufundă în visare. În câteva clipe a început să viseze. A văzut-o în vis pe iubita lui cu părul de aur pe un piedestal înalt. Era înconjurată de lumină albă, caldă și de două copile îmbrăcate în alb care aveau grijă de părul ei. Îi spălau părul cu șamponul anticădere de la Gerovital. Tratamentele din gama recent lansată, Gerovital Tratament Expert, -- o gamă inovatoare dedicată îngrijirii complete a părului -- erau aplicate pe părul frumos și sănătos cu o atenție deosebită.

Era tratată ca o prințesă iar lui îi plăcea să o admire. Nu se sătura de imaginea aceea. În cele din urmă copilele începură să-i pieptene părul lung. Apoi ritualul continuă cu împletirea părului. Cosițele rezultate semănau cu spicele de grâu în lumina soarelui. Produsele de tradiție de la Gerovital își făcuseră bine treaba. Stătea uimit și se uita la scena fecioarei lui împletite precum la o eclipsă de soare. Nu clipea de teamă să nu piardă vreun moment. Pentru el era cel mai deosebit moment din clipa în care o întâlnise și până atunci. După ore bune de așteptare iubita lui își întoarse privirea către el. Era mai frumoasă ca niciodată. Era mai frumoasă ca nimeni alta. Era neprețuită. Era o comoară mai scumpă decât orice comoară pe care o putea găsi. Nu s-a putut abține și într-un moment se așeză în genunchi în fața ei. Nu conta că nu era pregătit să o ceară de soție. Avea încredere că dragostea pe care i-o poartă ei se reflectă și dinspre ea către el. A reușit să-i spună atât: „Vreau să îmbătrânim împreună!” și buzele lor se contopiră într-un imens sărut.

Dacă știți cumva cine este autorul care a scris basmul acesta, vă rog să îmi spuneți numele lui! Are de la mine un premiu care constă într-un set Gerovital Tratament Expert care conţine: o bucată ser cu efect No-Frizz, o bucată şampon regenerant, o bucată mască regenerantă, o bucată ser vârfuri despicate.

Acest articol participă la Superblog2015.

2 comentarii:

  1. Nu stiu cum se numeste romanul dar stiu ca autorul e un tip tânar, Rotaru parca se cheama.

    RăspundețiȘtergere
  2. Autorul acestui basm este des intalnit sub numele de aditza! Traieste in anii douazeci, la Ploiesti.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea