miercuri, 6 iulie 2011

Pozitia 69




Am fost la un moment dat  urmarit de numarul 69,  si nici acum nu mi se pare ca am scapat de tot. Nu stiu cum se face ca sunt oarecum sub urmarire generala a numarului 69. Sa dau cateva exemple: 
- Numerele mele de telefon se termina in 69
- la serviciu aveam numarul de marca cu 69 la sfarsit
- Tot la serviciu aveam  scannerul care se termina in 69
- Contul de google este un carnat lung de cifre care se termina in 69
- Am avut o perioada cand vedeam numarul asta de zeci de ori intr-o zi, de parca ar fi unul uzual precum cifra 3. Nici la Bucuresti nu am scapat de 69, ba chiar l-am vazut scris  pe doua autobuze, pe traseul 69 si pe traseul 169. La serviciu vedeam zi de zi o masina cu numarul B-69-***, aveam o imprimanta cu numarul 69 desi nu erau 69 toate imprimantele din depozit, pe acte si etichete tot sarea in ochi  alaturarea cifrelor 6 si 9. Chiar si la castelul Peles am vazut o statuie care avea  inscris anul '69 pe ea. Pariurile imi aduceau sume in cont care se terminau cu 69 sau  rotunjeau suma existenta la numarul 69.  Si au fost multe asemenea situatii si Mihaela stie ca nu mi le alegeam singur. Ba chiar si Cipy de la Onesti a constatat ca sunt putin urmarit de aceasta alaturare a cifrelor 6 si 9, Ba chiar pe Mihaela o apucase si pe ea intr-o vreme obsesia ca ar putea fi urmarita de 69.

SI de aici unii au tras concluzia ca eu sunt maestru in 69, dar  nu-i concluzia a buna. Poate ca nici nu am facut 69 vreodata, ce va bagati voi cei ce trageti concluzii? Eu sunt inocent si nu-mi arde de d-astea. Uite cat de inocent sunt: atat de inocent incat va dedic poezia aceasta: Şerban Foarţă featuring
Ion Barbu "69"

Ţi-aduci aminte iarba-n rouă,
unde-am făcut un 69?
Şcoala era pe terminate,
iar eu urma să dau la Mate.

Şi ţi-am şoptit, că cifra 6
este simetricul lui 9,
care, rotit cu una sută
optzeci de grade,-ajunge 6,
şi, invers, 6-ajunge 9...

Tu erai tot mai descusută,
eu tot mai doldora de rouă...

 Eu nu mai zic nimic, dar sper ca febra 69 sa nu ma cuprinda din nou, ca  abia am scapat datile trecute de ea. E chiar enervant sa  apara obsesiv ceva in viata ta. Dar obsesiv spun nu de doua trei ori. E ca si cum ti-ar aparea in fata ochilor fata Morgana in desert. Acelasi lucru mi se intampla si mie cand vedeam si tot vedeam peste tot 69. Poate chiar de 69 de ori pe zi E foarte enervant credeti-ma.

PS.: cred ca Numarul 69 se iaseamana cu capra. Care e asemanarea? Ambele au  o dilema si nu-si cunosc identitatea. Ce este fiecare? Animal, numar sau POZITIE  DE SEX?

Trimite prietenilor pe Messenger Ador aurul pe femei in masini sanatoase

2 comentarii:

Spune-ti parerea