joi, 22 martie 2012

Antrenamente libere - Ziua 2

In a doua zi de antrenamente la baschet, nu am reusit sa-mi imbunatatesc procentajul  de la aruncari libere, dar aruncarile de la distanta si de la semidistanta au intrat mult mai bine. In aceasta zi m-am antrenat alaturi de Dragos, un vecin de-al meu, care m-a uimit  cu usurinta de a arunca de la cos, in special transformarea loviturilor libere. Am ramas  uimit de faptul ca un om care nu are antrenament reuseste sa aibe procentaj de 70 % adica 7 din 10 aruncari reusite, in timp ce multi jucatori din NBA  nu reusesc astfel de procentaje desi  asta este meseria lor.
Revin la aruncarile de  la distanta, unde tehnica mea tradeaza intr-un mod clar  asemanarea cu  aruncarile de la distanta din baschetul feminin. Nu-mi dau seama cum de  arunc in acelasi fel  in care o fac femeile. M-am gandit ca asta vine de la lipsa fortei in brate. Dar apoi m-am gandit ca  sportivele care fac performanta in baschet, ar trebui sa aibe acesti  muschi suficienti de dezvoltati incat sa arunce ca si un barbat. Inca nu-mi dau seama de ce arunca femeile asa si eu la fel ca ele, dar raman inca la parerea ca este din caua lipsei de forta in brate.
Astazi m-am antrenat desi eram sub  influenta unei febre musculare  la nivelul mai multor grupe de muschi, nelucrate pana acum doua zile. Cu toate acestea am fost multumit de prestatia mea si sunt increzator ca macar conditia fizica ma va ajuta  in infruntarea pe care o pregatesc pentru sfarsitul lunii si anume Baicoi Sportmeet editia 1, organizata de Dragos Irimia.(3ditorial.eu)



Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

Un comentariu:

  1. Ai şi palma destul de mică şi de aceea este greu să arunci cu o singură mână. Trebuie să stăpâneşti tehnica foarte bine cu o minge de baschet de dimensiune mai mică şi apoi treci la cea normală.
    Fetele aruncă de la distanţă cu două mâini din cauza lipsei de forţă din braţe şi a palmelor mai mici.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea