duminică, 11 martie 2012

De la faina la malai


Am trecut de pe o zi pe alta de la  faina la malai, fara  sa-mi propun asta in mod intentionat. Vineri  9 martie mi-am adus aminte de copilarie , mancand  o oala intreaga de macinici (probabil vreo 8 litri). Mama face macinici   din aceia fierti, nu macinici moldovenesti, din aceia copti. Si ii face de casa, iar de data aceasta i-au iesit  atat de buni, precum ii stiam eu in copilarie, atunci cand vroiam sa mananc tot mai multi  si imi spunea ca prea multa faina o sa ma roada la stomac. De data asta am mancat pestemasura, fiindca am ramas singur acasa cu  intreaga oala de macinici.  Sambata 10 martie, am mers la Baicoi Photo Walk si am  avut parte de un premiu neasteptat, constand intr-un bax de  pufuleti. Asa ca dupa  o zi intreaga de   faina, am trecut pe o zi intreaga de malai, si inca  ma mai lupt cu ei, ca nu am putut manca 25 de pungi de pufuleti Gusto intr-o singura zi.




Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

2 comentarii:

  1. Ce sunt macinicii?
    Mucenici sau pufuleti? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt "mucenici" Cel putin asa le spun eu. Nu am fost niciodata curios dacac macinici se spune corect sau nu. Cert e ca in zona aceasta, in Prahova, nu m-a corectat nimeni cand am zis macinici in loc de mucenici.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea