sâmbătă, 10 martie 2012

M-am lamurit si cu pariurile

Deja pentru acest inceput de an mi-a  fost de ajuns. Nu voi mai paria decat in urma vreunui bonus primit, altfel nu mai bag niciun ban. Ieri  am avut un meci care a pus capac rabdarii mele. Nu stiu pe ce sa dau vina esecurilor finale. Am incercat sa pariez cu simt de raspundere, cu grija, cu strategii, cu incredere oarba, cu de toate si in cele din urma tot in pierdere ies. Ieri am avut probabil cel mai ciudat meci cu putiinta pe care l-am vazut vreodata in baschet. Si a venit chiar de aici din Romania:
Atlassib Sibiu11238192629
Dinamo Bucharest9219272323
 Dupa un prim sfert in care  dupa cum se vede in rezultatul de mai sus, Sibiul a batut la dublul punctelor lui Dinamo si in care jocul din teren a parut mai degraba un joc de All Star Game, a venit al doilea sfert in care eu am pariat ca se vor da  peste 22 de puncte din partea Sibiului. Numai ca desi au avut timp, sibienii nu au mai atacat, de parca ar fii vrut sa-mi faca mie in ciuda si sa pierd pariul. Si au ratat atat de simplu ultimele 4 atacuri incat nu au mai inscris deloc si s-au oprit la 19 puncte. In a doua parte insa si-au continuat parcursul bun si au reusit sa castige cele doua sferturi din a doua  repriza cu punctaje de peste 23 de puncte pe sfert. Asadar exact unde am  pus eu pariul , exact acolo au  dat cu bata-n balta.
Acesta a fost al doilea pariu al zilei care s-a desfasurat impotriva mea intr-un mod  foarte vizibil, primul fiind dat de un meci din Japonia in care o echipa a marcat 34 de puncte intr-un sfert. Ampariat ca se vor da peste 88 de puncte, ceea ce insemna ca pot da 55 de puncte cumulat in celelalte 3 sferturi. Dar a urmat un sfert 2 in care au dat numai 12 puncte, apoi un sfert 3 in care au dat numai 15 puncte, iar in ultimul sfert 26 de puncte iar eu am pierdut pariul la numai doua puncte distanta.
Examinand aceste  date vizibil impotriva mea, constat ca astrele imi sunt potrivnice si nu ma vor castigator din pariuri. Altfel coincidentele din jocul prost al unor echipe si pariurile mele plasate gresit, fiind prea evidente.
Asa ca voi lua o pauza parioristica, in conditiile date mai sus.





Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

2 comentarii:

  1. m-am uitat ca motanul in calendare la ce poate insemna insertia asta noua la tine, cu cronometrul incepand de la secunde - vad ca sunt contorizate 48 de zile, dar nu pricep de la ce.
    Si nici scrisul nu e complet, banuiesc ca ar trebui sa fie ceva de genul "de cand nu am mai bagat la pariuri", dar se opreste la "de cand nu am mai baga",
    si nici contorizarea care merge descrescand nu o inteleg.
    Care-i smecheria?

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu cum apare la tine, dar la mine apare asa: Nu am mai bagat bani la pariuri de iar mai jos 1:12:40:11 adica zile, ore, minute, secunde

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea