vineri, 9 martie 2012

Multumesc vizitatorule fidel!

Am un vizitator  care imi tot urmareste blogul si nu am nicio idee cine este, in cazul in care-l cunosc. Daca nu-l cunosc inca, nu stiu exact ce l-a atras la blogul meu, dar  as vrea sa aflu. Imi acceseaza blogul din Mountain View, California si  probabil ca citeste  majoritatea aberatiilor pe care le scriu eu. Parca ma simt mai bine sa stiu ca am circa 3 cititori fideli, printre care ma numar si eu, stiind mai ales ca nu este cineva care revine pe blogul meu  numai din cautarea pe google. Si drept dovada ca apreciez acest lucru, as vrea sa stiu de la cititorul meu din California daca  doreste  sa abordez mai des vreo tema, sau sa stiu ce l-a atras la blogul meu. De asemenea draga cititorule  din California te indemn sa si comentezi  articolele unde este cazul, poate asa imi fac si eu  timp sa scriu mai des pe blog, vazand ca exista interes pentru el.
Iar acum o dedicatie pentru tine cititorule din California. Iti dedic melodia  cantata de Katy Perry si Snoop Dog: California Gurls.
Good Bye! I'm waiting for you tommorow.
Sper sa nu fie totusi vreun robot care ma viziteaza zi de zi si de aceea nu lasa niciun comentariu.




Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

Un comentariu:

  1. :)) m-a amuzat finalul, dar nu vad cum ar putea fi un robot.
    Ce te faci insa daca e deja satul de California Gurls? ;)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea