vineri, 9 martie 2012

Piesa asta este hit, Mihai Petre a gresit! Sebastian Ciobanu canta Drumurile noastre la Romanii au talent. (Video)

Cel mai comic moment de la Romanii au talent  din data de 9 martie a fost Sebastian Ciobanu (vezi video) concurentul care a urcat de doua ori pe scena pentru a-si etala talentul existent, dar care lipsea cu desavarsire. (dupa Caragiale)
Prima data  Sebastian a  avut mari emotii si nu a cantat exact asa cum si-ar fii dorit, asa ca a fost respins de cei 3 jurati. La cea de-a doua aparitie pe scena Sebastian Ciobanu a avut stapanire de sine, dar tot nu a reusit sa convinga juriul de talentul sau  si cu toate acestea a fost acceptat pentru etapa urmatoare, dupa ce Andi Moisescu si Andra au complotat impotriva  gusturilor si vointei lui Mihai Petre si i-au acordat de doua ori "DA" concurentului care a cantat de 5 ori melodia  lui Dan Spataru, "Drumurile Noastre".
A fost  haos total pe scena Andra a cantat si dansat alaturi de concurent. Ei i s-au alaturat  Andi Moisescu, Smiley si Pavel Bartos, cei doi prezentatori din culise, ajungand in postura de jurati la un moment dat.
A fost al doilea momnet al zilei in care un concurent lipsit de talentul necesar, primeste  biletul pentru etapa urmatoare.







Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

6 comentarii:

  1. a fost f tare m-am uitat si eu :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai tare moment al serii, distractie maxima, cred ca a fost o descatusare si au refulat cu totii cand l-au vazut iar in concurs :)). Simteau nevoia sa se relaxeze, s-a vazut ca erau stresati :)) Super !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. nu ma uit la emisiunea asta pen' ca o consider adunatura de ciudati.
    Din ce citesc la tine vad ca nici nu ma insel cu aprecierea. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pacat ca am ratat aceasta emisiune, metita vazuta .

    RăspundețiȘtergere
  5. asta nu mie se pare un talent .... andra accepta pe oricine , nu cred ca merita sa fie in juriu

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea