marți, 28 octombrie 2014

Concurs cu super-premiu de la Toyota Romania

Am tot participat pe la concursuri, dar nu am câștigat niciodată un premiu mare. Mă refer la acelea care se dau în număr mic și care sunt valoroase din punct de vedere financiar. O excursie, o mașină, o motocicletă, o vacanță cu totul inclus. Dar nu este timpul pierdut. Mai încerc. De data aceasta îmi place provocarea lansată de Toyota România. De curând s-a lansat în țara noastră noul model Toyota Yaris. O să spuneți (-Iar noul Yaris?). Iar eu am să vă spun că Yaris, precum orice model de succes, se reinventează.





Concursul pe care Toyota l-a pus la cale cu ocazia lansării oficiale a noului model Yaris în România este unul destul de antrenant. Poate fi luat drept concurs de fotografie, de creativitate și originalitate. Cred că ar putea câștiga oricine acest concurs, cu condiția să fie inventiv și să uimească juriul prin materialul încărcat pe toyotamea.ro

Am tot lăudat acest concurs fără să vă spun în ce constă de fapt premiul. Toyota România va acorda ca premiu pentru acest concurs inedit, o călătorie unică și extraordinară la fabrica Yaris din Valenciennes. Transportul, cazarea și masa intră în calcul pentru acest premiu. Așadar, fără a lungi vorba foarte mult, am să vă spun că mă înscriu la acest concurs și vă îndemn și pe voi să o faceți.

Iar acum am să vă povestesc cum a fost la test drive. Toyota Yaris este o mașină pe placul meu dintr-o serie de câteva mărci și modele de mașini pe care mi-aș dori să le am sau să le conduc zilnic. Îmi plac mașinile mai micuțe, iar Toyota Yaris pare una dintre ele. Spun „pare” pentru că interiorul este unul destul de spațios. Portbagajul beneficiază de „subsol” unde se poate ține roata de rezervă sau bagaje. Scaunele din spate se pliază pentru a crea un spațiu generos portbagajului, atunci când avem mai mare nevoie de spațiu.

Camera video care oferă asistență la mersul cu spatele mi s-a părut atât de interesantă încât poți face filme cu ea. Desigur că este ușor augumentată afirmația, dar am făcut-o intenționat pentru a scoate în evidență acest element extrem de util de care dispune noul Yaris. Nu pot fi 100% obiectiv acum când vorbesc despre Yaris, dat fiind faptul că eu am condus la Ploiești modelul Hybrid. Nu am găsit modelul clasic, dar a fost bine și așa. M-am simțit extraordinar în Toyota Yaris Hybrid care este mai silențioasă decât o pisică atunci când îți toarce în poală. Asta se întâmplă până la viteza de 40 km/h, peste această limită trecându-se la alimentarea pe carburant.
Reprezentanța Toyota Ploiești

Cam asta a fost experiența mea cu Toyota Yaris Hybrid - modelul cel nou. Urmează să particip la concursul organizat în cinstea lansării acestuia în România și cine știe cum am să vă transmit curând   „salutations  à mes amis” tocmai din fabrica Yaris din Valenciennes.





Acest articol participă la Superblog 2014.

Un comentariu:

  1. nu cumva de fapt legatura ta cu Toyota dateaza de mai multi ani, pe vremea cand ajutai la fabricarea ei ? :)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea