luni, 17 noiembrie 2014

CSU Asesoft - Krasny Oktyabr miercuri 19 noiembrie

Iata ca se apropie momentul adevarului. Momentul in care Asesoft Ploiesti isi va spune cuvantul in Europa in competitia in care se intalnesc nume grele ale baschetului european. Acolo unde „hotii, hotii” nu au ce cauta daca nu au valoare, nu au cum sa mearga mai departe daca au castigat campionate cu ajutorul arbitrilor. Cei care striga „hotii” in deplasarile pe care Asesoft le are in campionat, inseamna ca nu s-au uitat la meciurile de Eurocupa pe care echipa ploiesteana le-a jucat in acest sezon. Dar am vorbit destul despre modul neonorant in care este privita echipa Asesoft de suporterii altor echipe. Am de facut anunturi mai importante de atat!
Sursa foto: facebook.com/csuasesoft


Miercuri 19 noiembrie incepand cu ora 19:45 va avea loc meciul numarul 6 pe care Asesoft il va disputa in grupele Eurocupei. 3 victorii si doua infrangeri in dreptul alb-albastrilor. O noua victorie pe teren propriu i-ar duce pe rechini mai aproape de o calificare in primele 16 echipe ale acestei competitii. Pentru aceasta victorie trebuie sa muncim si in tribune nu numai pe parchet. Asta inseamna ca va fi nevoie de asistenta generoasa din partea publicului ploiestean. Trompete, steaguri, tricouri albastre, toate acestea sunt permise pentru a face spectacol in tribune.

Pentru cei ce nu stiu inca, Krasny Oktyabr este echipa pe care am invins-o la ea acasa cu scorul de 81-75. Scorul putea fi chiar mai mare, dar victoria este cea care conteaza mai mult decat diferenta de pe tabela. In speranta bifarii unei noi victorii, va astept la sala Olimpia din Ploiesti pentru a ajuta echipa sa castige si sa fie mai aproape de calificarea in etapa urmatoare!

Hai Asesoft!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea