vineri, 30 octombrie 2015

Delaco devine bestseller

Mai este vreun român care să nu știe ceva despre Delaco? Mai este cineva care să nu fi încercat brânzeturile Delaco? Să nu-mi spuneți acum că aveți intoleranță la produsele lactate, fiindcă asta nu e o scuză pentru a nu cumpăra cea mai pufoasă brânză pentru cei dragi!

Și pentru că am văzut cu toții că produsele Delaco au creat isterie în rândul milioanelor de fani din România dar și din Diaspora, acum urmează să așteptăm cu sufletul la gură lansarea oficială a romanului Viața cu Delaco.



Dar să vedem cum se termină mai întâi de toate povestea lui Toni Delaco. Autorul romanului mai sus amintit a fost ridicat de DNA potrivit unor surse brânzibile credibile. Desigur că faptul că a fost prins cu niște valize pline cu cașcaval nu reprezintă probe solide la dosar. Totuși legea din România a permis procurorilor să emită un mandat de arestare pentru cel mai mare fan brânză din România.

După primele 24 de ore de arest Toni Delaco a putut să-și vadă fiul. Toni Jr i-a făcut cea mai frumoasă declarație pe care un fiu i-o putea face tatălui său în acele momente.

Tati te iubesc cum iubesc brânza Delaco pe pâine!


După ce a ieșit de la vorbitor Toni Jr a făcut câteva declarații reprezentanților presei care erau prezenți într-un număr destul de mare.

- Tati a scris deja romanul Viața cu Delaco pe care vă invităm să-l cumpărați și să-l lecturați cu plăcere începând de săptămâna viitoare. Între timp am să vă dezvălui câteva pasaje care cu siguranță vor face deliciul cititorilor:
Fiind flăcău brânzeturi degustam și recitam poeme de amor, să prind o mândră-n șură s-o iubesc și să-i degust din sân bun lăptișor.
Și o iubeam sub clar de lună vie și galbenă de-un cașcaval mai pal...
Și prima brânză pufoasă și fină pe care am degustat-o mi-a declanșat dragostea la prima degustare. Era dragostea pe care i-o purtam de la prima înghițitură. Și totuși lipsa experienței mi-a fost fatală că nu am putut să-i spun decât că brânza ei este mai fină decât minciunile fine pe care NASA le îndrugă vânătorilor de extratereștri. Nu știu ce a înțeles dar declarația mea a fost un eșec total. Dar brânza Delaco pe care mi-a dat-o să o gust încă mai are gust pe limba mea cea păcătoasă.


- Noi vă mulțumim pentru susținere și vom rămâne la înălțime precum mirosul cașcavalului nostru Delaco. Vă iubim!

Așa să ne ajute Dumnezeu să avem un mare fan brânză eliberat cât mai curând și să ne poată semna romanele Viața cu Delaco la lansarea oficială!

Articol scris pe masa din bucătărie pentru competiția Superblog. Atenție, miroase a brânză Delaco!

Un comentariu:

Spune-ti parerea