miercuri, 7 octombrie 2015

Prima noapte din următoarele o mie și una de nopți

Se spune despre cafea că aduce multe beneficii organismului dacă este consumată moderat și nu în exces. Se mai spune că te ține treaz dacă o bei seara. La unii funcționează la alții nu. Pentru mine puterea cafelei de a mă ține treaz are o altă conotație.


Am rămas cu ochii în laptop în timp ce savuram cafeaua. S-au oprit pe detaliile unei cafetiere Arzum Okka din magazinul MarketOnline.ro care avea și un preț atrăgător pe lângă specificațiile interesante. Cum din fiecare ceașcă de cafea îmi doresc să primesc maximum de aromă și savoare, este clar că trebuie să iau în calcul metoda prin care ajung la un rezultat dorit. Așa se face că am început să visez cu ochii deschiși și să ajung într-o povestioară despre cafetiera Arzum Okka.

M-am dedeublat în Ali Baba și am schimbat povestea. Sunt Ali Baba cel sărac și modest dar care a descoperit cheia fericirii. Cafetiera Arzum Okka ce redă perfect aroma cafelei la ibric după rețeta reușită de sute de ani. Voi fi un om bogat în viitorul apropiat. Dar 40 de hoți nu-mi dau pace și vor prin orice metodă să-mi fure invenția. S-au autoinvitat în coffee-clubul pe care-l țin în fiecare joi și duminică. Nu știu cum vor să-mi fure proiectul, dar mi-am luat măsuri de precauție. Am angajat o firmă de securitate pe care o voi plăti ulterior din banii pe care îi voi primi pe proiect. Iubesc cafeaua de când mă știu iar faptul că o invenție care pune în valoare gustul cafelei mă va face bogat înseamnă totul pentru mine. Securitatea pe toată perioada testării proiectului meu va fi asigurată de către امنیتی مارجیانا. Asta ar însemna „firma de securitate Morgiana.” Probabil că nu o știți pe Morgiana. Este amanta mea de ceva vreme. Ne-am cunoscut la o cafea neagră acum ceva timp și de atunci „păcătuim” împreună. Dar acest lucru nu va mai continua mult timp. Când voi fi bogat voi putea iubi două femei în mod egal, așa cum religia-mi permite. Asta înseamnă că mă voi lega pe viață de Morgiana, atât timp cât prima mea soție îmi va îngădui asta.
Sursa imagine: https://racoltapetru6.wordpress.com/category/aproape-totul-despre-cafea/

[...] Când ne-am așezat cu toți la masă și am început degustarea cafelei pregătite de cafetiera Arzum Okka, Morgiana a constatat că doi dintre borfașii care au venit  în coffee club nepoftiți au plecat de la masă. Inteligentă, cum o știu, a plecat după ei. I-a găsit pe aceștia ascunși în butoaie, într-o anexă a casei mele. Atunci a folosit cafetiera Arzum Okka pe modul de preparare a două cești de cafea, pentru a umple butoaiele cu cafea fierbinte. Tâlharii au murit opăriți și înecați, iar Mogiana a adus butoaiele cu cafea la coffee club. Ceilalți hoți au început să-și umple din nou ceștile cu cafea direct din aceste butoaie, dar au constatat o mare diferență. Cafeaua avea un gust ciudat pe care nu-l mai întâlniseră niciodată.
Convinși în cele din urmă că invenția mea este sortită eșecului au plecat fără vreo tentativă de tâlhărie.
Câteva luni mai târziu am reușit să-mi vând invenția pe MarketOnline.ro oferind promotii la cafetiere  dintre cele mai bune. 

 Când m-am trezit din visul cu ochii deschiși am constatat că ceea ce am visat eu a conținut urme de adevăr, în special în ceea ce privește aptitudinea cafetierei Arzum Okka de a reda gustul cafelei la ibric. Cafetiera Arzum Okka este un must have pentru orice consumator de cafea de calitate care-și dorește o aromă desăvârșită în ceașcă.


De asemenea am mai constatat că mi s-a răcit cafeaua și că sunt în continuare în aeroport așteptând ora de îmbarcare în avionul către România. Așadar public numaidecât acest articol scris pentru Superblog și poate la mii de metri în aer voi degusta o cafea care să ma poarte pe aripile unei povești cel puțin la fel de frumoase ca Ali Baba și cei 40 de hoți.

Un comentariu:

  1. :))) haioasa si intamplarea din vis, dar frumoasa si cafetiera din filmulet. De obicei obiectele de genul asta ies kitsch, dar in cazul de fata e chiar eleganta combinatia de tehnologie moderna cu aspectul usor turcesc.
    Bun moment sa citesc articolul asta, fiindca tocmai acum imi beau si eu o cafea calda ca sa imi recapat de urgenta vocea pt dupa-amiaza de azi. Si daca nu as fi baut acum, tot mi-ar fi facut pofta de o cafea lingurita aia mica pt cafea, are o forma destul de neobisnuita pt mine. ps. Adaptare rapida la noul fus orar, dupa aterizare ! Cred ca deja ai trimis in avans catre casa vremea lodoneza, poate faci o escala in Italia si aduci un pic de soare, se poate bea o cafea aburinda si in dimineti insorite ! ;)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea