marți, 18 noiembrie 2014

Când spui epilare definitiva spui IPL

Epilarea definitivă a ajuns la îndemâna oricui. În zilele noastre nu mai este nevoie să te programezi la saloane de înfrumusețare care dețin aparatură sofisticată și costisitoare. Asta pentru că epilarea definitiva poate fi obținută acasă. Epilatoarele care folosesc tehnologia IPL (epilare pe bază de semnal luminos) sunt inovațiile momentului în materie de epilare definitivă.

Epilarea definitivă-fără efecte adverse


Folosirea unui epilator Silkn flash&go luxx face minuni. Studiile au arătat că epilarea definitivă nu are efecte adverse dacă se respectă indicațiile furnizate de producător. Așadar epilarea definitivă este sigură și ușor de realizat atunci când deții epilatorul potrivit. Ar mai fi de știut că epilarea definitivă se realizează în mai multe sesiuni, deoarece creșterea firelor de păr trece prin stadii diferite. Pentru ca scopul să fie atins și epilarea definitivă să fie definitivă sunt necesare 8 sesiuni diferite, pentru eliminarea firelor de păr aflate în faza de creștere talogenă (fază de dezvoltare a firului de păr în care creșterea stagnează).


Epilarea definitivă - un vis devenit realitate

Îmi amintesc zilele de mult apuse când trebuia să o ajut pe sora mea să încălzească ceara pentru a se epila pe picioare. Nici nu ne gândeam că vom ajunge în ziua în care epilarea definitivă va deveni realitate fără tratamente medicamentoase. Nu numai că această zi a venit, ci a venit mai repede decât ne așteptam. Acum sunt zeci de metode de epilare, dar parcă epilarea definitivă folosind tehnologia IPL, este cea mai atractivă și cu cele mai bune rezultate. Sora mea a recurs deja la această metodă de epilare, a scăpat de părul nedorit. Cam târziu, dar e bine și așa decât deloc. Se pare că zâna Epiluța și-a făcut bine treaba și în cazul ăsta și a revoluționat epilarea. A făcut fericite toate femeile care au vărsat lacrimi de fiecare dată când au folosit metode de epilare dureroase. Oare cum se mai poate face utilă zâna Epiluța acum? Ce alte metode de epilare va mai oferi femeilor? Vor fi mai rapide metodele de epilare pe care femeile le vor folosi în generațiile viitoare? Vot fi mai puțin costisitoare? Oare ce metodă de epilare ar putea fi pe placul tuturor femeilor, astfel încât acestea să fie complet mulțumite?

Eu zic să o lăsăm pe Epiluța să se gândească ce le mai pregătește femeilor în materie de îndepărtare a părului nedorit. Deși epilatoarele din gama Silkn sunt utile și bărbaților, eu nu am de gând să renunț definitiv la păr. Dar dacă voi lua această decizie, atunci voi ști ce să folosesc pentru îndepărtarea părului nedorit.

Acest articol se poate citi în timpul unei sesiuni de epilare definitivă și este scris pentru Superblog 2014.

Un comentariu:

Spune-ti parerea