sâmbătă, 18 februarie 2012

242

242, acesta a fost numarulde puncte inscrise in meciul de baschet dintre Rain or Shine si Powerade Tigers din PBA Cup.  Meciul a decurs cat de cat normal in prima repriza fiind un meci cotat cu peste 200 de puncte posibile inscrise. Insa in a doua repriza meciul a explodat si rezultatul la fel. Dupa scorul inregistrat la pauza 59-50 pentru Rain or Shine, meciul a luat o turnura  noua in a doua repriza, cand Powerade Tigers a reusit sa echilibreze meciul dupa o revenire de exceptie. Dupa ce au recuperat diferenta de 17 puncte la care se ajunsese, tigrii au  incercat sa se tina cat de cat aproape de adversari, reusind acest lucru dupa un sfert 3 bun in care s-au concentrat si au inscris 33 de puncte. Concentrarea pe atac a lasat insa apararea descoperita si au primit 35 de puncte. Sfertul al 4 -lea parea sa fie  de prezentare, diferenta de 11 puncte cu care conduceau gazdele parand suficienta pentru castigarea jocului. Nu a fost asa. Powerade a inceput sa torpileze cosul advers cu aruncari de la mare distanta si multe aruncari libere transformate, in timp ce Rain or shine iroseau ocazie dupa ocazie. In ultimele minute Powerade a reusit sa intre pt prima data  la conducere in a doua repriza. Sfarsitul meciului a adus o diferenta de 5 puncte pe tabela pentru  Tigrii dupa o reusita curajoasa de la 3 puncte, intr-un  moment cand nu era mare nevoie de ea. Aruncarea de trei puncte care a  decis soarta meciului a fost inscrisa cu sange rece, nemaiputand sa fie contestata sau anulata de  adversari decat cu o aruncare de doua puncte transformata. Gazdele puteau egala insa cu doua secunde inainte de final cand au beneficiat de doua aruncari libere la scorul de 122-119 pentru Powerade. Prima aruncare a fost executata si transformata perfect, in timp ce a doua a fost ratata in mod intentionat, in speranta recuperarii rapide a mingii si reusita unei aruncari de doua puncte. Aruncarea a fost insa prea in forta, iar mingea a ricosat din inel peste panou, iar meciul s-a incheiat  122-120 pentru Powerade care au sarbatorit alaturi de fani victoria nesperata.

Pariurile mele pe acest meci au fost  peste 209,5 puncte , peste 208,5 p  si peste 212,5 puncte dar nu au fost deloc lejere, tinandu-ma cu inima stransa pana spre final cand au inceput sa  inscrie mai mult.


Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea