miercuri, 8 februarie 2012

Cadou de Valentine's Day de la F64

Firma F64 are un  super concurs pe care-l  promoveaza in online, prin intermediul retelelor de socializare  cum ar fi Facebook spre exemplu si prin intermediul bloggerilor  care nu pot trece cu vederea  posibilitatea castigarii unui weekend romantic la Venetia. Exact!  Acesta este premiul cel mare oferit prin tragere la sorti tuturor persoanelor care achizitioneaza in perioada campaniei orice aparat compact Canon cumpărat de la F64. Cumpara in perioada 01 -14 februarie  orice aparat compact Canon si intră automat în tragerea la sorţi pentru marele premiu (excursia la Veneţia) şi 10 premii F64 (chiar şi cei care cumpără direct din showroom)!
Asadar nu mai sta pe ganduri ValiOvidiu, BogdanCojo, ApostolViorel,  DinuTurcanu. Sunteti pasionati de asemenea aparate si de  fotografie si  puteti castiga  si o excursie daca achizitionati din magazinul F64.
Apor la cumparaturi si succes tuturor clientilor care achizitioneaza aparate compacte Canon de la F64 si participa implicit la tregerea la sorti pentru premiile puse  la bataie.




Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

4 comentarii:

  1. foarte intersant concurs si eu vrea sa ma inscriu

    RăspundețiȘtergere
  2. nu-mi place mie Venetia in mod obisnuit, dar acum, ca e toata patinoar, ma distreaza orasul asta teribil !
    Cred si eu ca ofera premiu cu destinatia Venetia in perioada asta. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar la asta nu ne-am gandit :)- weekendul pelcarii la Venetia este undeva intre 28 Aprilie si 1 Mai.

    As vrea si eu de 1 Mai sa merg la marea altcuiva :)) Nu am voie sa particip in calitate de organizator.

    RăspundețiȘtergere
  4. ahh, de 1 mai se schimba perspectiva !
    Probabil ca persoanele ce n-au mai fost plecate in afara tarii ar aprecia cu atat mai mult Venetia in perioada primaverii, intr-adevar.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea