joi, 2 februarie 2012

Bianca Dragusanu il acuza pe Botezatu

Dupa speculatiile din ultimele zile ale presei, cum ca Bianca Dragusanu i-ar fi dat papucii lui Adrian Cristea, luandu-si lucrurile de la Cluj si mutandu-se la Bucuresti, blonda atribuita inca lui Bote a dat replica in exclusivitate la emisiunea Un show pacatos. Blonda lui Bote  a dezmintit ruptura de Adrian Cristea si  i-a pus in carca lui Botezatu  faptul ca  doreste sa-si faca publicitate pe spatele ei.  Acuzatia l-a atacat foarte tare pe Catalin Boteatu care s-a isterizat cand a fost pus   in situatia de a se confrunta cu Bianca. Acesta a avut o izbucnire nervoasa si la adresa lui Dan Capatos  cu care a schimbat cateva replici  intepate. Personal, il compatimesc pe Catalin Botezatu care  a crescut un sarpe la san (desi el s-a infruptat mai degraba de la sanii Biancai) care acum se intoarce cu armele impotriva lui. Bianca pare ca  ar fi uitat cine a facut-o celebra si arunca cu acuze impotriva lui chiar daca il stie cu probleme  cardiace pe cunoscutul designer.
Inainte de a fi celebra ( La Din Dragoste)

Roscata lui Bote
In ultima vreme, problemele de sanatate si operatia de la picior au tinut-o departe pe Bianca de podiumul de prezentare si de scena publica, fiind chiar inlocuita din postul de asistenta de Pamfile Madalina, eleva lansata in showbiz de aparitia la bratul lui Mazare. Aceasta din urma a pozat si pentru Playboy, iar acum ocupa locul de asistenta in emisiunea lui Capatos, desi  Bianca Dragusanu figureaza inca cum ca este angajata  pe acelasi post. Punand la socoteala ca si Daniela Crudu ruleaza pe aceeasi pozitie, se pare ca Un show pacatos este emisiunea tv cu cel mai mare numar de asistente "globulete" angajate.



Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea