vineri, 13 noiembrie 2015

Ajung de ajuns! Doar să mă țină bateria!

Trebuia să plec în Anglia și Ionuț s-a oferit să mă ducă la aeroport cu mașina lui. Dar mi-a zis că înainte de asta trece pe la el pe la țară, dormim acolo peste noapte și în zori plecăm spre aeroport. Cum aveam avionul la ora 10 dimineața a doua zi, am acceptat oferta. Oricum eram prea nerăbdător să plec și timpul părea că stă în loc. Așa că am zis să-mi umplu timpul cu ceva. Mi-am luat rămas bun de la părinți și am plecat pregătit de drum.

Seara a fost petrecere la Ionuț la țară, undeva aproape de Moreni, Dâmbovița. S-a ascultat muzică în curte. Stația din Ford-ul lui Ionuț scotea sunetele puternice unul după altul. Iar micii sfârâiau pe grătar în lumina farurilor. Eu am mers la somn destul de devreme ca să fiu odihnit suficient de bine pentru drum. El a mai rămas.

A doua zi de dimineață la ora 5 eram în picioare. S-a trezit și Ionuț în cele din urmă. A pus de cafea și a încropit de-un mic dejun. Apoi a văzut mașina cu ușile larg deschise și și-a adus aminte că a uitat să stingă farurile. Bateria era moartă și niciun efort nu a făcut ca aceasta să-și revină și mașina să pornească. Eu intrasem în panică. Era încă timp dar când te grăbești timpul trece cât ai clipi.
Unde să găsești baterii auto ieftine la ora aia?



I-am zis că voi chema un taxi ca să fiu sigur. El a insistat că știe o firmă care îi va schimba bateria la mașină că oricum trebuia să o schimbe. A sunat la o firmă de baterii auto care le schimbă pe loc, exact acolo unde bateria auto te-a lăsat în pană de curent. L-am întrebat de ce se apucă să cheme o firmă acasă și nu o schimbă singur sau la service. A început să-mi îndruge o grămadă chestii, de parcă era agent vânzări la firma pe care o apelase.

- Uite că vin în mai puțin de o oră exact cu bateria auto potrivită. Și au prețuri bune indiferent că sunt baterii auto Rombat, Varta, Bosch, Caranda sau Banner. În plus nu mai stau să apelez la tractare auto și am și garanția inclusă. După ce îmi schimbă bateria nu ai e nevoie să merg la service ca să îmi valideze garanția bateriei și mă scapă și de bateria uzată. Și în plus de toate ne grăbim și trebuie să ajungem la aeroport. Așa că e mai bine că am apelat la firma bateriiauto.net pe care mi-a recomandat-o mai demult un prieten!

Întradevăr a decurs totul bine în cele din urmă iar eu am ajuns la timp în aeroport, ba am avut timp să scriu și articolul acesta pentru Superblog.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea