luni, 30 noiembrie 2015

Philips iubeste evolutia tehnologiei

Traiesc in secolul evolutiei tehnologice rapide. Este un mare avantaj si un mare dezavantaj in acelasi timp. Avand in  vedere ca ma simt atasat de lucrurile simple din trecut, cosider ca este totusi un dezavantaj pentru mine. Dar avand in vedere ca ma complac in situatia aceasta si traiesc intr-un mediu care cere in mod indirect indivizilor sa fie in pas cu tehnologia, este un avantaj. Imi place si calea asta, nu zic nu.

Totusi unele inventii au fost minuni pentru multi oameni. Aspiratorul care elimina praful de casele noastre, in care ne petrecem mare parte din timp, este o inventie pe care Philips de exemplu, a dus-o la rang de arta. Si cand spun asta nu vorbesc prostii. De la primul aspirator cu care am avut contact si care cantarea 10 kg si scotea milioane de decibeli, pana la modelele de aspiratoare fara sac propuse de Philips, este un salt urias. 



Si acum stau si ma gandesc ca in spatele acestor inventii se afla oameni care inoveaza. Oameni care creeaza tehnologie pentru oameni. Ei sunt minunati si merita statui. Nu stiu daca i-ar ajuta cu ceva un astfel de gest facut pentru ei, dar stiu ca macar ar fi mandri si multumiti ca li se recunosc meritele in mod public.

Ar mai fi si robotii de bucatarie care iti pot reduce timpul pierdut in bucatarie pentru prepararea meselor intr-un mod in care sa simti cu adevarat. Poti toca legumele sau fructele de mana, riscand sa te tai, sa faci risipa, sau sa nu ai un rezultat conform asteptarilor, sau poti opta pentru folosirea unui robot de bucatarie care sa toace, sa taie, sa curete sau sa stoarca produsele in locul tau.

Toate aceste inovatii se gasesc acum in orice magazin online de electrocasnice si pot fi comandate in doi timpi si trei miscari. Asta clar e un punct forte, un avantaj imens al inovatiei si al evolutiei tehnologiei.

Daca ne mai gandim ca putem gasi tot felul de oferte la electrocasnice ne putem declara norocosi ca traim aceste vremuri. Sigur ca unii dintre noi ne dorim inca viata aceea simpla traita in copilarie la tara. Dar trendul ne poarta in alta directie si catre o continua evolutie.

Articol scris pentru Superblog.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea