marți, 3 noiembrie 2015

Avem public pentru orice

Imi spunea mie cineva ca exista public pentru orice. Si este foarte foarte adevarat. Exista oameni diferiti cu nevoi diferite iar noi trebuie sa ii acceptam si pe acestia, chiar daca nu facem parte din cercul lor. Unul dintre oamenii care a avut impact la public cu o piesa pe care in mod normal nu ar dansa cineva este Marian Cretu.




Piesa lui a prins, la publicul prezent la auditiile xFactor, in asa fel incat oamenii au aplaudat si au aclamat concurentul de parca ar fi avut in fata cel mai mare star. De fapt ce a reusit el este greu de egalat. Uneori nici artistii consacrati nu reusesc sa ridice sali in picioare cu piesele aflate la prima auditie.

Chiar daca versurile nu au nicio noima, ba mai mult de atat, par a fi compuse de o maimuta, impactul la public este covarsitor. Abia acum am realizat ca insusi Stefan Banica Jr are niste piese la care nici macar nu ar trebui sa aplauzi. Dintre ele imi aduc aminte cel putin 3 piese care nu prea ar avea ce sa caute in repertoriul sau si totusi exista: Danseaza baba, Durli-Durli-Da, sau Veta. Asadar exista pubic pentru orice si noi cei care nu suntem de acord cu acest orice trebuie sa fim resemnati.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea