luni, 30 noiembrie 2015

Oare Rapunzel s-a epilat definitiv?

Acum cati ani vedeam filmul-animatie "O poveste incalcita". Eram pe la Baia Mare si ma bucuram de prima prezenta intr-o sala de cinema si prima vizionare a unui film 3D. Aveam deja doua premiere intr-una singura. Daca filmul a fost unul cu o poveste incalcita si frumoasa, ma intreb ce a facut Rapunzel cand a crescut. S-a casatorit ea cu alesul inimii la foarte scurt timp dupa ce s-au cunoscut.

Ca idee, dupa ce a renuntat la parul ei si la nemurire, pentru iubirea vietii ei, trebuie sa se fi gandit si cum sa renunte la parul nedorit de pe corp. Oare stia ea de tehnologia IPL? Auzise de lumina intens pulsata care o poate scapa de parul nedorit? Se gandea la epilare definitiva sau se epila dupa metode babesti?



Cred ca cineva ar trebui sa schimbe povestea daca vrea sa ajunga la scenariul imaginat de mine. Cum ar fi sa vedem un remake al filmului animat care sa o intruchipeze pe Rapunzel intr-un salon de infrumusetare, sau chiar acolo in turnul ei izolat, folosint aparatele de epilare definitiva? Ar fi asa un soc fata de povestea reala, poate chiar ar parea putin pitipoanca Rapunzel. Nu pentru ca ar face ceva nepotrivit ci pentru ca ar face ceva ciudat pentru un personaj de basm.

Suna un pic ciudat si ar fi ceva ciudat sa vezi personajele din basmele ecranizate apeland la epilare definitiva. Dar una peste alta, ar fi si ceva foarte amuzat pentru adulti. Chiar daca scenariul ar strange multe zambete, mi-as dori totusi sa nu-l puna nimeni pe micile ecrane. Mai degraba sa se epileze definitiv in viata reala oamenii si mai putin in desene animate.

Am batut campii rau de tot si va jur ca nu este din cauza antibioticelor pe care le iau. Dar sper ca doar v-am smuls un zambet cu imaginatia mea aproape bolnava pe care am pus-o in acest articol scris pentru Superblog.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea