sâmbătă, 30 august 2014

Inceput slab de sezon pentru Manchester Utd

Manchester United a inceput sezonul 2014-2015 cu stangul. Ghinionul lor i-a adus in afara Cupei Angliei si cu un singur punct in clasamentul Premier League din 6 puncte posibile. Acest start dezastruos al sezonului prevede o continuitate in aceeasi maniera, avand in vedere jocul slab prestat in teren.

Fanii echipei Manchester United nu sunt deloc fericiti cu rezultatele actuale, mai ales pentru faptul ca echipa lor a avut numai meciuri usoare in startul de sezon. Meciul de cupa a adus insa furia unora care deja au cerut demisia antrenorului. Sub comanda olandezului Manchester United s-a vazut dominata clar pe teren de catre o echipa din Liga 1 a Angliei. Nu numai ca a fost clar dominata, dar a fost si umilita, incasand 4 goluri, doua dintre ele chiar foarte spectaculoase. Unul a fost marcat cu pieptul, in timp ce altul a fost inscris dupa o pasa in adancime efectuata in maniera „No look pass” de catre cel care a trimis-o.

In aceste conditii este si normal ca fanii sa fie suparati si sa-si doreasca schimbarea in bine la echipa, mai ales ca se afla intr-un sezon in care nici macar nu vor putea sa scoata capul in Europa datorita parcursului dezastruos din stagiunea precedenta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea