sâmbătă, 23 august 2014

Piciorul frumos e greu de intretinut

V-am mai spus eu doamnelor si domnisoarelor de ce va admir in general pe cele care aveti grija de imaginea voastra? Daca nu v-am mai spus, va spun acum. Da! Va admir nespus de mult pentru tot timpul pe care vi-l acordati in vederea unui look extravagant si atragator, sau pur si simplu ingrijit. Indiferent care este motivul pentru care aveti grija de corpul vostru cu atat exces de zel, eu ma declar fanul vostru in aceasta privinta. Incepand cu parul, continuand cu sprancenele, genele, buzele, dintii, tenul, pielea, unghiile si terminand cu picioarele, fiecare etapa de infrumusetare sau ingrijire cotidiana, va ocupa timp pretios. Din acest punct de vedere meritati toata atentia barbatilor. Nici nu mai pun la socoteala ca aveti darul de a naste acei pui de om minunati, pentru ca atunci ne bateti pe noi barbatii cu un scor detasat.


Nu vreau sa trasez paralele intre sexe acum, ci doar sa va multumesc ca existati si ca va ingrijiti atat de mult, asa cum putini dintre barbati o fac. Chiar ma gandesc cat de greu va este sa treceti prin toate etapele acelea neplacute de ingrijire a frumusetii, a ceea ce barbatul vede imperios necesar si musai de pus la punct de catre o femeie. Ma refer aici la indepartarea parului de pe picioare. In cazul domnisoarelor, parul de pe picioare reprezinta o adevarata  provocare in etapa de epilare. Sunt convins de acest lucru. Si totusi faceti asta, indepliniti cu succes acest proces care da mari batai de cap. Inarmate cu kit-uri de epilare potrivite, faceti fara sa vreti un favor barbatilor care cred ca femeile s-au epilat pe picioare de cand exista omul pe Pamant. Probabil ca nu ati stat niciodata sa meditati la ceea ce s-ar putea intampla daca nu faceti acest lucru.

Fie ca este o necesitate, fie ca este un moft sau un simplu trend, picioarele frumoase pe care vi le expuneti sunt greu de intretinut. De fapt cam tot ce inseamna tratament cosmetic si ingrijire corporala a femeilor, mie  mi se pare greu de realizat. Costa foarte mult timp, timp pe care noi barbatii trebuie sa-l respectam si sa-l acceptam daca ne dorim langa noi o femeie frumoasa si ingrijita.

Barbatul in schimb, este acceptat cu par pe picioare, pe corp, cu parul mai ciufulit si mai neingrijit, nemachiat si nepensat, cu burta de rigoare la purtator si hainele inghesuite intr-un sertar, sau aruncate pe un scaun. Se poate schimba oare in secolul urmator acest curent incorect si aceasta perceptie gresita intre sexe? Se poate ca femeia sa-si aleaga barbatul ingrijit in aceeasi masura in care se ingrijeste si ea, iar barbatul sa nu mai aiba atat de multe pretentii asupra unei femei atat timp cat el nu este un model?

Iata in videoclipul de mai jos cateva exemple de diferente intre sexe. Uneori femeile sunt in avantaj, alteori barbatii, dar la sfarsit tot barbatii sunt cei care se bucura mai mult de existenta femeii in viata lor si de statutul lor in general:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea