sâmbătă, 26 noiembrie 2011

AMD Eyefinity Technology -visul oricarui gamer

AMD Eyefinity Technology este creatia de ultima generatie care vine in ajutorul gamerilor impatimiti cu  o inventie de ultima ora. Tehnologia multimonitor Eyefinity suporta pana la 6 monitoare dispuse in mai multe optiuni astfel incat fiecare utilizatro sa-si poata crea  o vedere ampla asupra spatiului de lucru.  Astfel utilizatorii pot lega  monitoarele  cate 5  tip portrait avand ca rezultat un  monitor extins, tip landscape format ddin 3 coloane de cate 2 monitoare suprapuse, tip lanscape  format din3 monitoare alaturate  altor 3 pe care putem rula diferite programe, sau sub alte forme prezentate de AMD care sunt explicate   amanuntit in manualul de utilizare. Tehnologia Eyefinity ne ajuta sa  rulam mai multe programe in acelasi timp, avand acces  la toate simultan. Macar de-am avea atatea maini cate monitoare avem in fata si atatia ochi care sa   se miste independent unul de celalalt si sa ne transmita informatii simultan din toate cele  6 monitoare legate la un singur calculator.

Noua tehnologie ajuta in special gamerii care sunt preocupati de suprafata de lucru  cat mai extinsa. Se pot juca  nenumarate jocuri, printre care  jocuri de  actiune, shootinguri, jocuri sportive, de strategie, etc. Avand la baza diferite modalitati de configurare, fiecare utilizator isi poate  aseza monitoarele dupa cum doreste adaptandu-si instrumentele la nevoile personale. Cu un astfel de sistem revolutionar in lumea gamerilor, jocurile multiplayer in care se desfasoara misiuni de razboi, activitati sportive sau curse de masini, vor capata  un plus de adrenalina si spirit de competitie iar distractia va fi garantata.

 Impatimitii jocurilor pe calculator pot afla mai multe  de pe site-ul AMD sectiunea Eyefinity si se vor convinge cu ochii lor.  Eu m-am convins ca distractia si adrenalina sunt garantate cu ajutorul Eyefinity dar nu sunt un expert in a descrie partea tehnica. Asadar succes celor care-si achizitioneaza portia de distractie de la AMD!

Acest articol participa la SuperBlog2011

Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea