vineri, 25 noiembrie 2011

Phineas si Ferb

Phineas si Ferb sunt doi frati  vitregi ai  familiei formata din parintii Linda Flynn si Lawrance Fletcher. Mama lui naturala este Linda Flynn care mai are o  fiica in persoana lui Candace, care este sora buna a lui Phineas.
Numele  desenului animat  este dat de numele celor doi pusti care sunt personajele principale ale serialului. Cei doi copiii sunt in vacanta de vara si inventivitatea lor nu  cunoaste limite. Ei realizeaza in fiecare zi  tot felul de constructii inedite si chiar imposibil de realizat de oamenii  de stiinta, fiind de fiecare data sub atenta supraveghere a surorii lor Candace, care insa nu reuseste sa-i parasca mamei lor desi acesta pare a fi scopul ei in viata. In tot acest timp intr-un spatiu aparte dar in acelasi oras se desfasoara lupta binelui si a raului. Animalul de casa al copiilor sus-mentionati este un agent secret care lucreaza sub acoperire. El se strecoara  in fiecare zi   in  sediul de servicii secrete care lucreaza cu animale sub acoperire, pentru a  primi sarcina de a-l infrunta pe doctorul malefic Heinz Doofenshmirtz. Maleficul incearca sa  devina conducatorul celor 3 state   apropiate, construind zi  de zi cate un  aparat  inedit si malefic care se termina neaparat cu sufixul "-inator" (ex: Doicainator, Balinator, etc).
Actiunile copiilor se intersecteaza  cu actiunile Periornitorincului si ale doctorului Doof  si  asa se face ca toate realizarile marete ale copiilor dispar  inexplicabil pentru Candace si  chiar pentru Phineas & Ferb, inainte ca mama acestora sa le vada. Acest lucru o innebuneste pe Candace care si-a facut  un scop binedefinit in a incerca sa-si prinda fratii in flagrant  si sa-i parasca mamei lor.
Cand Peri reuseste sa-l impiedice pe Dr Doof sa-si puna planul in aplicare, revine   acasa unde ii este remarcata prezenta printr-un  lait-motiv "aici erai Peri" rostit de unul dintre pusti.



Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea