miercuri, 30 noiembrie 2011

Asus in Social Media

De cand socializarea online a devenit atat de importanta, majoritatea firmelor mari si-au adaptat nevoile de publicitate la cererea pietei. Ceea ce inseamna ca daca  oamenii petrec mai mult timp online, tot de acolo se informeaza cu privire la ceea ce ii intereseaza.
Tocmai de aceea Asus nu face rabat de la aceasta  promovare a produselor si a brandului in mediul online, folosindu-se de mijloacele online  cele mai folosite de posibilii clienti. Daca ar fi sa fac un top  al celor mai bune reprezentari ale lui Asus in Social Media, atunci topul ar arata cam asa:


1. Newsletter ASUS
2. ASUS Romania Facebook:
3.  SuperBlog
4.  ASUS Romania Twitter
5. ASUS Romania YouTube

Si ca o scurta descriere, as spune ca Newsletter-ul si-l seteaza clientii  interesati, care vor sa primeasca informatia direct in casuta de mail pe care o deschide zilnic. Facebook-ul este  cel mai in voga canal de pe la noi, care este accesat de  cei mai multi oameni care  dispun de internet. Pagina de facebook arata foarte bine si este  des actualizata. Platforma Superblog este mediul care  raspandeste informatia prin formatorii de opinie care sunt bloggerii profi sau cei de rand, participanti in cadrul acestui concurs. Parerile unui blogger conteaza destul de mult pentru cititorii sai, deci impactul este unul pozitiv. Contul de twitter este si el destul de activ, dar  poate ca este ceva mai putin folosit de catre  utilizatorii care au acces la internet. Drept dovada stau si statisticile de folowers. La fel si canalul de Youtube, care nu este foarte bine pus la punct, dar poate deveni interesant. Pe youtube  isi petrec  mult timp tinerii in ziua de azi care vor sa vada clipuri interesante.

Acest articol participa la SuperBlog2011



Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea