duminică, 20 noiembrie 2011

Articole vestimentare cumparate din Real

Cine ma cunoaste stie ca nu ma prea port in pas cu moda. Recunosc ca mi-ar placea sa ma innoiesc  in fiecare luna cu cate ceva, sa ma asortez  zi de zi daca s-ar putea. Insa faptul ca nu am suficienti bani de dat pe haine, iar atunci cand am, nu  ma prea ingramadesc la shoping, ma face sa am o garderoba destul de saraca.  Dar acum voi vorbi putin despre  articolele vestimentare din hypermarketul Real, cu care am luat  contactul de cateva ori. Prima data a fost anul acesta  cand mi-am cumparat o geaca la sfarsitul iernii. A fost la promotie, mi-a placut modelul si culoarea asa ca am cumparat-o desi nu o aveam in plan.  Cumpar din instinct  de obicei. Daca imi place si am bani  achizitionez obiectul vestimentar. Aveam nevoie de o culoare mai deschisa, pentru ca mai aveam o geaca neagra. Acum am doua geci de iarna si consider ca imi ajung pentru nevoile mele. Al doilea obiect vestimentar cumparat din Real a fost o pereched e  protectii pentru urechi, fara de care nu as putea trece iarna cu bine. Sufar de frig asa ca protectiile imblanite retin caldura urechilor si confortul meu pe timp de ger.
Pe mine unul promotiile ma  starnesc atunci cand am ceva bani. Si pentru ca de obicei nu am  garderoba  completa, as putea profita in orice moment de o promotie daca as avea bani disponibili. Asa s-a intamplat si in aceasta vara cand au fost promotii in Real la  tricouri de firma ale unui brand consacrat.  Am mers cu un prieten special pentru asta, dar nu mai aveau marimi mici. Eu port S, sau M in functie de model si de potrivirea marimilor.
In rest imi plac articolele prezentate in pliante de Real. Manechinii si manechinele sunt imbracate cu articole potrivite si asortate si parca te indeamna sa cumperi toata garderoba cu care sunt imbracate. Pentru acest criteriu de prezentare ofer nota 10 . Probabil ca au un specialist  care realizeaza acele shooting-uri cu garderobele  inspirate din moda la zi.

Acest articol participa la SuperBlog2011


Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

2 comentarii:

  1. hmm. articolul asta trebuia sa ma lasi sa-l scriu eu, ca guest post, despre experienta de a merge cu tine la cumparaturi, fiindca e chiar o experienta.
    Si uite!, la Real n-am fost pana acum. Din cate stiu au vanzatoare dragute, haine destule, deci ai reusi sa scoti exasperarea din mine foarte bine la Real ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. e si mai frumos sa le primesti cadou:D nici eu nu ma omor dupa cumparaturi, dar am noroc:D

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea