marți, 22 noiembrie 2011

Cand on-line-ul continua off-line...

Oamenii cauta socializare iar  mediul internautic este  locul ideal unde o pot gasi, unde pot rupe barierele si isi pot calca in picioare temerile legate de aspectul fizic, etnie, religie, sex  sau alte temeri pe care le are fiecare in parte. Socializam on-line pentru a ne  face cunoscuti  altfel decat fizic in fata unor internauti  pe care poate nu-i vedem niciodata in viata. Si totusi  este un moment frumos atunci cand intalnesti persoanele din on-line pe care le cunosteai decat dupa nickname, sau decat dintr-o poza de avatar, la un suc, la o terasa, la un eveniment, etc.
Eu fac parte din blogosfera pentru ca detin un blog cu care m-am inscris in diferite competitii interbloguri. Pe unii ii cunosc din blogosfera locala si din cea prahoveana, intalnindu-ma cu ei la  diferite evenimente organizate special pentru bloggeri. Dar pentru ceilalti pe care nu-i pot  intalni in off-line din cauza distantei care ne desparte,  pot fi ajutat de  Autonom sa-i cunoaste.
Autonom se poate implica cu succes in blogosfera nationala, o blogosfera care poate deveni principalul spatiu publicitar on-line in viitorul aproopiat. Bloggerii sunt formatori de opinie pentru  cititorii lor fideli si pot fi si pentru cititorii ocazionali atunci cand scriu articole obiective.
Autonom este firma de inchirieri auto, proaspat extinsa la nivel national. Cele 33 de locatii din 23 de orase mari ale Romaniei pot  ajuta blogosfera romaneasca sa se reuneasca intr-unul din cele mai mari evenimente de acest gen care ar putea avea loc in Romania. Punand la dispozitie  masini din cele  disponibile pentru inchiriere pentru un weekend, bloggerii s-ar putea deplasa  pe distante  considerabile catre o locatie prestabilita.  Aici transpunem subiectele on-line in discutii si dezbateri off-line, punem blogosfera la cale, ne distram   in club si nu uitam nici de sponsorul Autonom care ne-a pus transportul la dispozitie, asa ca ii vom da feedback-ul necesar pe fiecare blog in parte. Fiecare sofer  va scrie despre serviciile Autonom in cunostinta de cauza recomandand  mai departe serviciile altor potentiali clienti.
Ne mai ramane ca intr-o zi cu soare sa facem un Romania-photo-walk-meet in care bloggerii inrolati in coloana cu masinile de la Autonom sa faca Transfagarasanul si sa se opreasca sa fotografieze instantaneu peisaje, oameni si intamplari.  Acesta poate fi facut intr-un weekend la nivel nationale in mai multe locatii simultan, alcatuind mai  apoi un album cu cele mai bune poze de la eveniment. Cu ocazia aceasta  masinile aparute in unele fotografii inedite vor putea forma un calendar propriu al firmei care sa  promoveze  compania si serviciile acesteia.  Aparitia masinilor Autonom in  cadre  si locatii din toata tara vor creste popularitatea firmei si inclusiv arealul  de clienti.
Sunt doua idei de luat in calcul si pot fi duse la  indeplinire printr-o  buna colaborare intre Autonom Rent-a-car si  Blogosfera romaneasca locala si nationala.


Acest articol participa la Superblog2011





Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

Un comentariu:

Spune-ti parerea