vineri, 18 noiembrie 2011

Jucarii pentru casa de copii by RPH

Radioul prahovean numarul 1 in Judet a lansat campania "Jucarii pentru casa de copii". Eu va invit pe aceasta cale sa raspundeti la aceasta campanie si sa  daruiti si voi macar o jucarie de plus, pentru ca majoritatea avem asa ceva pe acasa. Un ursulet care sa devina  prietenul nocturn al unui copilas. Daca nu aveti timp sa ajungeti  la sediul RPH, ma puteti contacta si vin eu sa iau jucariile sa le duc la sediu.
Ce puteti dona daca nu aveti idei: Carti de colorat, jucarii, jocuri,  stikere cu  personaje de desene animate, mingi,  sau orice altceva va trece prin minte ca ar putea bucura un copil. Cred ca si dulciurile sunt bine primite.
Mai jos aveti  indemnul RadioPrahova si alte detalii:

In lunile noiembrie si decembrie, Radio Prahova ofera fiecarui ascultator sansa de a deveni cel mai bun Mos Craciun din lume.
Dam startul celei de-a treia editii a campaniei „Jucarii pentru casa de copii”, o campanie de suflet, pentru copiii fara Mos Craciun.
Deschidem larg portile radioului si asteptam pe toti prahovenii care au crescut dar care inca mai au acasa o jucarie frumoasa, sa o aduca la noi, pe strada Mihai Bravu nr. 85, Ploiesti. Toate obiectele donate vor ajunge, in ajunul Craciunului, intr-una sau mai multe case de copii, pentru a face fericiti niste micuti.
In pielea primilor Mosi am intrat chiar noi, DJ-ii RPh, si-am adus la radio jucarii pentru copii de mai multe varste.
De asemenea, toate firmele si institutiile din judet pot participa la aceasta competitie umanitara, in care fiecare jucarie valoreaza enorm. Nu e un concurs, e doar un act important de binefacere. Mai multe jucarii, mai multe case de copii!
Pana pe 20 decembrie, la Radio Prahova umplem impreuna un sac de fericire pentru copiii care n-au avut norocul nostru. In acest fel, ne putem bucura cu totii de niste Sarbatori Fericite.

Trimite prietenilor pe Messenger Daca ati gasit informatii necesare click pe butonul urmator. Astfel Vor gasi si altii mai usor ceea ce cauta

3 comentarii:

  1. cand le dam pe cele care le strange blogosPHera? ca sa stiu pana pe ce data sa strang si eu ceva de pe la prieteni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma gandeam sa fie dupa data de 10 dec.

    RăspundețiȘtergere
  3. oki, ms ... hai k o sa strang si eu cateva. am deja promisiuni de la prieteni.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea