luni, 21 iulie 2014

Evenimente la cort

Corturile sunt un mijloc eficient de a te adaposti de soare ploaie, uneori chiar si vant. Sunt practice si iti pot asigura umbra intr-o zi insorita in care organizezi un eveniment. Marile firme care organizeaza targuri in aer liber, asociatiile si federatiile sportive care organizeaza competitii sportive, restaurantele care organizeaza evenimente importante in viata unui om, toate acestea apeleaza la corturi de mari dimensiuni care se asambleaza si se inalta usor. Acestea pot fi inchiriate cu usurinta de catre oricine are nevoie de o asemenea „umbrela” de mari dimensiuni deasupra capului. Tentevent este o firma care ofera astfel de corturi de mari dimensiuni pentru clientii care apeleaza la serviciile lor de inchiriere.

Corturile de mari dimensiuni pot fi:


  • Marquee - sunt corturi care asigura acoperisul unor evenimente in aer liber. Se pot inchiria pentru evenimente precum team building, pentru conferinte, pentru petreceri, pentru lansari de produse, pentru showroom-uri mobile, etc. Pot lua diferite forme daca sunt unite intre ele, pentru a se adapta la nevoile si spatiul clientului.










  • Strech - sunt corturi care se adapteaza usor la nevoile clientilor. Dispun de stalpi de sustinere si ridicare a acoperisului care se muleaza perfect la nevoile si conditiile impuse de client. Sunt utile pentru a acoperi scena, pentru terase de vara, caravane, standuri,etc. Se pot monta foarte usor si nu necesita autorizatie.







  • Dom - sunt corturi cu un aspect inovativ si elegant. Creeaza impresia de constructie sofisticata, atat la interior cat si la exterior. Sunt o solutie simpla pentru evenimentele complexe cu un impact puternic de imagine. Se pot transporta foarte usor si prezinta foarte multe avantaje. Pot fi luminate in diferite culori, oferind chiar un design extravagant pe timp de noapte. Sunt foarte utile pentru evenimente sportive, pentru evenimente artistice, pentru lounge-uri, showroom-uri mobile, sali de cinema provizorii. Mai pot fi folosite si in gradina proprie, conferind un loc intim si prietenos.










Dintre toate aceste corturi care pot fi asezate pe diferite suprafete si langa diferite constructii, oricine isi poate alege modelul preferat nevoilor sale. Nu este obligatoriu sa cumperi un cort pentru a-l putea folosi la un eveniment. Este suficienta inchirierea acestuia de la Tentevent (sunt singurii pe care ii stiu in acest moment) si lucrurile sunt pe jumatate rezolvate. Problemele cu depozitarea acestuia nu mai reprezinta un dezavantaj, pentru ca dupa incheierea evenimentului nu trebuie sa alocati un spatiu de depozitare cortului ci e suficient sa-l inapoiati fiermei de la care l-ati inchiriat. Cool, nu-i asa?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea