vineri, 4 iulie 2014

Nu-i nimic Simona! Te asteptam la Bucuresti!

Simona Halep a ratat calificarea in finala turneului Wimbledon 2014. Accidentata sau nu in meciul contra canadiencei Eugenie Bouchard, eu sunt multumit de cum a luptat Simona pentru fiecare minge. Se vede ca incolteste in ea o mare campioana. Totul e sa nu isi piarda aceasta atitudine si poate in curand va insufla atitudinea sa din teren si celorlalte romance prezente in clasamentul WTA. Pentru ca Simona este in centrul atentiei acum prin performantele sale. Dar asta nu inseamna ca nu pot fi si alte jucatoare la fel de iubite de romani daca vor avea rezultate bune.

Pana una alta, Simona Halep va participa la prima editie a Bucharest Open varianta feminina. Turneul va avea loc in Bucuresti incepand cu data de 7 iulie si va tine pana pe 13 iulie. Suprafata pe care se va disputa este zgura, o suprafata pe care Simona Halep se simte mai in siguranta decat pe iarba.

La cat de multi admiratori si-a atras Simona, ar trebui ca arenele BNR sa fie arhipline in acest turneu, chiar daca este la prima sa editie. Si daca tot veni vorba despre asistenta, va informez ca un bilet valabil pentru o zi la meciurile disputate in acest turneu costa 15 lei in primele 5 zile ale turneului, iar in ziua de sambata si duminica, atunci cand se vor disputa semifinalele si finala, pretul unui bilet este de 40 de lei.

Este posibil sa merg si eu la acest turneu, macar intr-una din zile. Ar fi prima data cand merg la un meci de tenis profesionist in calitate de spectator. Daca am sa ajung acolo, am sa va povestesc posibila experienta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea