vineri, 11 iulie 2014

Cura de produse bio

Am zis sa trec pe bio. Folosirea produselor bio devine din ce in ce mai facila oricarui individ care isi doreste schimbarea modului de viata.
Fiecare are nevoie de o schimbare in viata lui la un moment dat. Daca schimbarea pare a fi una pozitiva sau daca aceasta chiar este benefica, atunci individul si-a atins scopul fara doar si poate. De exemplu in cazul meu folosirea produselor bio este usor limitata de locul de munca in care lucrez.
Totusi de cand am incercat produse naturiste bioaleea.ro am inceput sa ma gandesc sa pastrez acest obicei. Recunosc ca nu ma gandeam ca voi ajunge sa spun asta atat de curand. Dar am primit un set de produse bioaleea.ro pentru ingrijire personala. Si parca m-am indragostit putin de ele si mai ales de mirosul lor. Produsele naturiste bioaleea.ro sunt diferite folosirea lor pe mine ma fac mai increzator. Puterea autosugestiei in cazul meu functioneaza fara doar si poate. Nu stiu exact cat de benefice sunt in cazul meu, dar daca folosirea lor ma fac sa ma simt mai bine si mai increzator in fortele mele. Asta inseamna ca faptul ca ma gandesc la lucruri pozitive este atitudinea perfecta in cazul meu.
Sa va povestesc ce fel de produse am incercat din gama bio pentru ingrijirea personala.
Produsele pe care le-am primit le puteti gasi pe pagina bioaleea.ro. Eu am primit un set cadou sapunuri bio maini si corp Madara. Am mai primit deasemenea si un set de gel de dus si lapte de corp citrice. Cel mai mult la folosirea acestora imi place mirosul special pe care-l emana sapunurile si gelul de dus in timpul folosirii.


Dupa folosirea acestor produse pentru igiena corporala pielea ramane catifelata si cu un miros placut.
Lasand deoparte aceste produse naturiste bio, in cazul meu produsele bio nu pot face parte exclusiv si din regimul meu alimentar. Sunt bucatar la locul de munca ceea ce presupune gustarea preparatelor care nu sunt nici pe departe bio. Din acest considerent mi-ar fi greu, cel putin in conditiile actuale, sa mananc numai sanatos, numai produse bio. De aceea incerc sa fac macar jumatate pentru corpul meu si sa il ingrijesc cu produse naturiste bio atunci cand vine vorba de exteriorul acestuia. Deja am pus ochii pe urmatorul produs bio pe care il voi incerca. Vreau sa incerc o pasta de dinti cu galbenele despre care am auzit numai de bine. Poate imi va fi si mie pe plac si ma voi opri asupra ei pentru mai multa vreme.
Si tot de pe acest site am sa mai cumpar si ceai de ghimbir si lamaie care are un gust minunat. Sau cel putin asa ar trebui. Am baut acum doi ani intr-o ceainarie ceva asemanator si am ramas placut surprins de gustul si savoarea acelei cesti de ceai naindulcite cu zahar.
Nu stiu voi ce parere aveti despre astfel de produse bio, dar eu sunt dispus macar sa le incerc pentru o perioada de timp, iar apoi ramane de vazut daca am sa raman sau nu fidel acestor produse.

Un comentariu:

  1. Trecerea pe Bio = O miscare desteapta. La produsele cosmetice clasice ne duc in eroare ambalajele frumoase si mesajele de marketing ....dar in fapt avem o lunga lista de produce chimice pe care le aplicam zilnic pe pielea noastra...multe din substante dovedite a fi cancerigene. Antiperspirantul bio te va scuti de "implanturi" zilnice de oxizi de aluminiu care iti astura porii ... Bafta in initiativa ta. .... e mai scump dar ....

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea