marți, 27 mai 2014

Angajari in domeniul videochat

In ultima vreme vad tot felul de anunturi de angajari in studiouri de videochat. Industria asta s-a dezvoltat atat de tare intr-o tara in care femeile sunt recunoscute pentru frumusetea lor incat modelele disponibile sa lucreze in studiouri de videochat sunt la mare cautare. Si tinerele sunt sceptice in ceea ce priveste activitatea lor in astfel de studiouri. Desi multe ar fi dispuse sa joace anumite roluri in fata camerelor, nu toate si-ar dori sa treaca la prostitutie dupa acest pas. De asta le este teama multor fete cand iau hotararea sa nu se prezinte la astfel de joburi. Este drept ca e nevoie de o fire extrovertita pentru a practica un astfel de job. Timiditatea nu trebuie sa fie o problema pentru oricine isi doreste sa lucreze in acest domeniu.

O firma care angajeaza in propriul studio de videochat este AvcStudio. Daca sunt persoane interesate de videochat este bine de stiut ca AvcStudio angajeaza persoane tinere, cu aspect placut, cu sau fara experienta in domeniu, care pot ajunge sa castige sume importante de bani din aceasta activitate. Se stie ca videochatul nu prea este pentru romani desi in Romania sunt foarte multe studiouri de acest gen. Si chiar daca romanii ar sta pe videochat, studiourile din Romania nu ofera acces persoanelor din Romania la camerele acestora. Astfel confidentialitatea si identitatea modelelor este usor protejata. 



Eu daca as fi fost in situatia in care sa ma tenteze acest job si sa corespund criteriilor, mi-as lua masuri de precautie pentru orice eventualitate. Daca incepi sa cauti informatii, gasesti pana la urma referinte despre o firma. Chiar si despre o firma de acest gen. Se stie ca din videochat se scot bani buni, mai ales daca firma este una ok care isi respecta modelele si respecta legislatia.

Si pentru ca salariul in functie de performante poate ajunge la sume importante AvcStudio iti asigura 100% cadru legal, contract de munca, traininguri, conditii exceptionale de lucru. AvcStudio pune la dispozitie modelelor sale posibilitatea de a alege intre videochat adult sau non-adult. Desigur ca veniturile difera. Programul este unul preferential la 6 sau 8 ore si poate fi facut de fiecare model in parte in ziua de vineri pentru urmatoarea saptamana. Asadar programul este flexibil.

Si stiu ca in cele din urma ramane intrbarea domnisoarelor mai suspicioase: Oare ce risc daca ma angajez acolo?
Raspunsul la aceasta intrebare vi-l puteti da daca va interesati direct despre orice firma care angajeaza in acest domeniu si va luati orice masura de precautie credeti de cuviinta. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea